RTX 2060 sistem toplama

Bütçe
9 maksimum çok zorlamak gerekirse 11 bin TL

yefesaricelik

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, RTX 2060 sistem toplamak istiyorum. Yıllardır sistem toplamayı bekliyorum. Bekle demezseniz sevinirim. Monitörle birlikte 10 bin liralık bir sistem istiyorum. 11 bine çok gerekli olduğu durumda çıkabilirim. Tabii ki illa 10 bin TL olmak zorunda değil yanıtınızı bekliyorum, hazır sistem özelleştirmesi de olabilir. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, RTX 2060 sistem toplamak istiyorum. Yıllardır sistem toplamayı bekliyorum. Bekle demezseniz sevinirim. Monitörle birlikte 10 bin liralık bir sistem istiyorum. 11 bine çok gerekli olduğu durumda çıkabilirim. Tabii ki illa 10 bin TL olmak zorunda değil yanıtınızı bekliyorum, hazır sistem özelleştirmesi de olabilir. Teşekkürler.
Çok mu acele hocam? Eğer çok acele değil ise ileride pişman olacağınız 2060'ı almayın.

Hocam yıllardır bu anı bekliyorsunuz ve ne kadar sabırsız olduğunuzun farkındayım. Bende sizinle aynı durumdayım fakat 10000 Lira'ya 2060 toplanmaz. 3060 şubat ayının sonunda çıkacak gibi gözüküyor beklemenizi tavsiye ederim. Fakat gerçekten çok istiyorsanız ve çok sabırsızsanız bütçeyi biraz daha yükseltip 3060 Ti alabilirsiniz fakat pişman olursunuz diye düşünüyorum.

Çok mu acele hocam? Eğer çok acele değil ise ileride pişman olacağınız 2060'ı almayın.
Hocam çok uzun süredir bekliyorum, elimde de bir para varken artık almak istiyorum
10000 TL'ye 3060 Ti sistem dizilir ki 2060 toplamak ta bu bütçeye hakaret olur. Stokların düzelmesini bekleyin ya da en azından 3060'ın çıkmasını bekleyin.
3060 Şubat'ın sonunda çıktığı zaman fiyatı ne olur, yanında hangi işlemci alınabilir durum ne olacaktır?
Hocam yıllardır bu anı bekliyorsunuz ve ne kadar sabırsız olduğunuzun farkındayım. Bende sizinle aynı durumdayım fakat 10000 Lira'ya 2060 toplanmaz. 3060 şubat ayının sonunda çıkacak gibi gözüküyor beklemenizi tavsiye ederim. Fakat gerçekten çok istiyorsanız ve çok sabırsızsanız bütçeyi biraz daha yükseltip 3060 Ti alabilirsiniz fakat pişman olursunuz diye düşünüyorum.
Bütçeyi tahmini ne kadar yükseltmem gerek ve 3060 Tİ'ı bu stok durumunda nereden hangi firmanın stokarında veya sistemlerinde görebilirim?

Hocam çok uzun süredir bekliyorum, elimde de bir para varken artık almak istiyorum.

3060 şubat'ın sonunda çıktığı zaman fiyatı ne olur, yanında hangi işlemci alınabilir durum ne olacaktır?

Bütçeyi tahmini ne kadar yükseltmem gerek ve 3060 Ti'ı bu stok durumunda nereden hangi firmanın stokarında veya sistemlerinde görebilirim?

Hocam stoklar ve dolar yüzünden fazla arttırmanız gerekiyormuş. Baktığım en uygun PC'ler 13, 000-14, 000 arası yani sizin için en yararlı olanı 3060 beklemek olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı