Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 13 Temmuz 2021 #11 Pwange dedi: MSI Afterburner'dan temp limiti 78'e çeksem faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Olacağını pek düşünmüyorum. Ben de düşürüp denedim ancak engel olmuyor bu durum. (Olduğu zamanlar da var tabii.)
Pwange dedi: MSI Afterburner'dan temp limiti 78'e çeksem faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Olacağını pek düşünmüyorum. Ben de düşürüp denedim ancak engel olmuyor bu durum. (Olduğu zamanlar da var tabii.)
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #12 Tek fanlı olduğu için normaldir o dereceler ama 85 üsttü pek iyi olmaz fan ayarlarını kendiniz biraz yükseltebilirsiniz.
Tek fanlı olduğu için normaldir o dereceler ama 85 üsttü pek iyi olmaz fan ayarlarını kendiniz biraz yükseltebilirsiniz.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 13 Temmuz 2021 #13 Kaptan.S dedi: fan ayarlarını kendiniz biraz yükseltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır, bu yanlış. Fanların ömrünü kısaltır.
Kaptan.S dedi: fan ayarlarını kendiniz biraz yükseltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır, bu yanlış. Fanların ömrünü kısaltır.
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #14 Herixa dedi: Hayır, bu yanlış. Fanların ömrünü kısaltır. Genişletmek için tıkla... Dostum tamamda ben demiyorum ki fanların %100'ü çalıştır diye biraz yükseltebilirsin dedim ayrıca öyle bir şey olur mu ya benim ekran kartı fanları bitmişti o zaman bugüne kadar.
Herixa dedi: Hayır, bu yanlış. Fanların ömrünü kısaltır. Genişletmek için tıkla... Dostum tamamda ben demiyorum ki fanların %100'ü çalıştır diye biraz yükseltebilirsin dedim ayrıca öyle bir şey olur mu ya benim ekran kartı fanları bitmişti o zaman bugüne kadar.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 13 Temmuz 2021 #15 Herixa dedi: Hayır, bu yanlış. Fanların ömrünü kısaltır. Genişletmek için tıkla... Biraz yükseltmekten bahsetmiş, tabi ki kısalır ancak dikkate alınacak kadar değil.
Herixa dedi: Hayır, bu yanlış. Fanların ömrünü kısaltır. Genişletmek için tıkla... Biraz yükseltmekten bahsetmiş, tabi ki kısalır ancak dikkate alınacak kadar değil.