RTX 2060 sistem yavaş çalışıyor

Makaleler
8
RTX 2060, Ryzen 3600, 16 GB RAM kullanıyorum. PC ilk açtığımda yavaşlıyor oyunda falan. Reset atınca düzeliyor. Bir de kasadan "rrrr" sesi geliyor. Bunları nasıl çözerim? SSD kullanıyorum.

Anakartınızın BIOS sürümünü güncellemeyi deneyebilirsiniz ayrıca ssd'nizin sağlık durumunu paylaşabilir misiniz?

Sondaki ünlemi görmedin mi Enes?
Bu yaptığınız gereksiz ve yersizdi. Umarım anlamışsınızdır.

Konu sahibine de şunu söyleyelim. Olay Görüntüleyicisi raporunuzu paylaşır mısınız? Rehber aşağıda mevcut.

Ben olmamanız gereken örneğim işte sizin için yapıyorum.Teşekkür etmenize gerek yok.Admin bana ordan bir ban.Bıktım banlardan.

Anakartınızın BIOS sürümünü güncellemeyi deneyebilirsiniz ayrıca ssd'nizin sağlık durumunu paylaşabilir misiniz?
Evet güncelledim az önce. Beta sürümünü yüklemek istedim. Garip bir şekilde aynı dosya görünüyordu, sonra kapandı kendi kendine. Betadan bir önceki sürümü yükledim. Hafif hızlandı.

Sürücüleri Yükle | NVIDIA buradan indir temiz kurulum yap Experience ya da baskabi yerden indirme ve indirirken Türkçe secenegini sec yap derim.
Sadece ekran karti drveri yuklesende olur dedigim sekilde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…