RTX 2060 sistemde Bannerlord en düşük ayarda 30 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

ibrahimf

Megapat
Daha fazla  
RTX 2060 ekran kartım var, darboğaz yok. Ekran kartı en düşük ayarda bile %100 kullanımda ve 20-30 FPS arası seyrediyor, en yüksek ayarda aynı şekilde 20-30 arası. Herhangi bir dikey eşitleme, FPS kilitleme yok. Oyun kasıyor, 1 sene önce en yüksek ayarlarda 100-120 FPS alıyordum en yüksek ayarlarda. Oyunu sildim yükledim, ne yaptıysam çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ekran kartın çok ısınıyor mu fanları falan temizmi.

Hayır sıcaklık değerleride normal. Kasayı da temizledim bakımlarını hep yaparım.

Normal bir FPS değeri değil her oyunda böyle değilse bir grafik ayarlarını sıfırlayın Bannerlord'un.

Normal bir FPS değeri değil her oyunda böyle değilse bir grafik ayarlarını sıfırlayın Bannerlord'un.

İnan her şeyi yaptım oyunu sildim sıfırladım doğruladım internette yazan her şeyi yaptım benim sorunumu yaşayan yok ve bu sıkıntı sadece Bannerlord da var bu sıkıntı oyunla alakalı desem oyunda bu sorunu yaşayan çok nadir birkaç insan gördüm ve onları da çözememişler oyunu oynamak istiyorum oynayamıyorum çok can sıkıcı.

Dostum formatla çözülür mü bilmiyorum bir şansını dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…