OrhanBaba Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 276 Çözümler 2 30 Aralık 2023 #1 Yeni moddan hepinizin haberi vardır ben kurmayı dendim ve aşamaları doğru yaptım ama açılması gerken ayar açılmadı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yeni moddan hepinizin haberi vardır ben kurmayı dendim ve aşamaları doğru yaptım ama açılması gerken ayar açılmadı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
3 380054 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.913 Çözümler 37 30 Aralık 2023 #2 OrhanBaba dedi: Yeni moddan hepinizin haberi vardır ben kurmayı dendim ve aşamaları doğru yaptım ama açılması gerken ayar açılmadı yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... DLSS 3 modu derken? DLSS mod ile kurulabilecek bir şey değil. Cyberpunk için yeni bir şey de değil. Eğer DLSS 3.5'ten bahsediyorsanız, o da kurulabilecek bir şey değil. GeForce Experience üzerinden en son driveri indirirseniz zaten kurulmuş olacak. Artı 0 Eksi
OrhanBaba dedi: Yeni moddan hepinizin haberi vardır ben kurmayı dendim ve aşamaları doğru yaptım ama açılması gerken ayar açılmadı yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... DLSS 3 modu derken? DLSS mod ile kurulabilecek bir şey değil. Cyberpunk için yeni bir şey de değil. Eğer DLSS 3.5'ten bahsediyorsanız, o da kurulabilecek bir şey değil. GeForce Experience üzerinden en son driveri indirirseniz zaten kurulmuş olacak.