Ekran gittiğinde hoparlörden veya kulaklıktan "tarrrrrrrrr" şeklinde bir ses geliyor mu? Sabit Disk kullanıyor musun? PSU markası nedir? Son olarak işlemci nedir?
Ekran gittiğinde hoparlörden veya kulaklıktan "tarrrrrrrrr" şeklinde bir ses geliyor mu? Sabit Disk kullanıyor musun? PSU markası nedir? Son olarak işlemci nedir?
Hayır. Ses gelmiyor oyun oynuyorum mesela ses devam ediyor sonra kesiliyor kalıyor öyle. Sabit disk kullanmıyorum. Psu markası xigmatek x power 650 watt 80 plus.
Arkadaslar bu sorunu bı ben yasamıyorum bellıki bi 10 kişi varız bende sanki eski ataride bozuk kaset takarsn da tv de renklı bozulmalar olurdu onun gibi oluyor gidiyor gelıyor ekran bazen dxgi device hug hatası alıyorum bazen hersey işlevini kaybedip oylece kalıyor pc arka planda oyundan ses gelıyor o da donmadan 10-15 saniye sonra temelli gidiyor kapatıp acmak yada reset atmak gerekıyor yenıden acmak için pc yi hiçbir kabloda gevseklık yok
Rx570 4gb oc kullanıyorum
Tekli ram var 8 gb
Corsair vs550 psu
Kaynagını gozemedım
Isınma yok 50 derecelerdede aynı sıkıntı cıkıyor
Ddu ıle kaldırıp eski driver denedım gene olmadı
Kaldırıp tekrar en guncel denedım gene olmadı
Yanı bır cozumu yok gibi bu işin
Bugun eger bılgısayarcıda deneyebılecegım kasa varsa ekran kartını baska pc de deneyecem sorun ekran kartında mı anlamak için