RTX 2060 sistemde GTA V için 100 FPS iyi midir?

Keremmxo78

Hectopat
Merhaba GTA 5'te High ayarlarda story modda 100-150 FPS alıyorum. Genellikle 105-120 arası alıyorum hep. Online'da ise 70-100 alıyorum. Genellikle 75-95 arası. Sizce bu FPS'ler normal midir?

Sistemim:
  • R5 3600.
  • RTX 2060.
  • B450M S2H.
  • 16 GB RAM.

Bu arada High ayarlarda ekran kartımın %50-60'ı kullanıyor. Bunu Very High ayarlara çeksem ekran kartımın %100'ü kullanılır mı? Eğer kullanılırsa FPS artışı olur mu? (Ekran kartım High ayarlarda %40-60'ı kullanılıyor.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İdeal bence.

GTA 5 Very High'a çekince %100 kullanacağını sanman 2060'ın ama bir nebze etkisi olur FPS değerlerin Online için gayet iyi.
Very High'a çekmen en sağlıklısı olur 2060'la High'ta oynaman birazcık garip

GTA 5 Very High'a çekince %100 kullanacağını sanman 2060'ın ama bir nebze etkisi olur FPS değerlerin Online için gayet iyi.
Very High'a çekmen en sağlıklısı olur 2060'la High'ta oynaman birazcık garip

Garip değil arkadaşım High'ta oynuyor ve ona daha akıcı geliyor FPS olarak.

Garip değil arkadaşım High'ta oynuyor ve ona daha akıcı geliyor FPS olarak.

Tabii ekranı 144Hz veya 75 üstü ise FPS High'ta daha yüksek olduğu için akıcı gelir zaten normal bir şey.
High da mı yoksa Very High da mı daha fazla alırım?

Very High'ta sendeki gibi bir ekran kartı için çok fazla fark olacağını sanmıyorum Very High al oyna grafik tadı çıksın en azından.
şu ayarları öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…