RTX 2060 sistemde KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası

aozanyay

Decapat
Daha fazla  
Sistem özellikleri:
MB: Aorus B450 Elite.

GPU: ASUS RTX 2060 6 GB.

CPU: AMD Ryzen 5 3600.

SSD: Kingston A2000 500GB.

RAM: HyperX 2x8GB.

Anladım. Yeniden Olay Görüntüleyicisi logu paylaşabilirsiniz.

Yine aynı sorun... Size tavsiyem yeni ve sağlam bir SSD disk alıp ona Windows'u baştan kurun. Bu diskte sürekli bozuluyor sanal bellek yapısı. Masrafa sokmak son istediğim şey ama sanırım bunu yapmak zorundayız.

Yine aynı sorun... Size tavsiyem yeni ve sağlam bir SSD disk alıp ona Windows'u baştan kurun. Bu diskte sürekli bozuluyor sanal bellek yapısı. Masrafa sokmak son istediğim şey ama sanırım bunu yapmak zorundayız.
SSD diskin garantisi daha dolmadı. Servise yollasam değiştirirler mi?
Ayrıca Kingston'ın kendi yazılımından da böyle gözüküyor:

Son düzenleme:
Dilerseniz değişmeyi deneyin, hiçbir zararı olmaz. Değişim sonrası da temiz kurulum işin sırrı tabii ki. Artık top sizde, bu defa ben sizin cevabınızı bekliyor olacağım.

Dilerseniz değişmeyi deneyin, hiçbir zararı olmaz. Değişim sonrası da temiz kurulum işin sırrı tabii ki. Artık top sizde, bu defa ben sizin cevabınızı bekliyor olacağım.
Tamamdır. Teşekkür ederim. Servise verirken arıza sebebi olarak sürekli sanal bellek çökmesi mi diyeceğim?

Tamamdır. Teşekkür ederim. Servise verirken arıza sebebi olarak sürekli sanal bellek çökmesi mi diyeceğim?

Diskte bir arıza bulunduğunu, bunun sonucunda da sanal belleğin sürekli çöktüğünü belirtebilirsiniz.

Diskte bir arıza bulunduğunu, bunun sonucunda da sanal belleğin sürekli çöktüğünü belirtebilirsiniz.
SSD'yi servise vermedim. Elimde HDD vardı. Format atıp sistemi HDD'ye kurayım dedim. Kurmaya çalışırken önce Windows gereken dosyaları yükleyemiyor hatasını aldım. Sonra tekrar yükleme yapmayı denerken mavi ekran aldım iki kez. Çok ilginç çünkü makine şu an freedos. Birinin kaynağı yoktu diğerinin de kaynağı win32k.sys idi. Boot menüde olduğum için dmp dosyası paylaşamıyorum. Bu hataların nedeni ne olabilir?

Kusura bakmayın, görmemişim. Hatanın nedeni direkt olarak disk de olabilir kullandığınız USB de olabilir. Hatta USB'ye flashladığınız ISO da olabilir. Sonuç nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…