RTX 2060 sistemde performans düşüşü

KrisaF

Hectopat
RAM
Apacer Panther 16 GB 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
Teamgroup 512 GB
Ekran kartı
ASUS Dual RTX 2060
Anakart
Asus Prime B450-MK 2
İşlemci
Ryzen 5 1600 AF
İyi geceler herkese, 1-2 hafta önce Valorant'ta 200 civarı FPS alıyordum. Bu sıralar ise 60-100 civarına düştü ve bu sadece Valorant icin degil, CS:GO falan filan tüm FPS oyunlarında durum aynı ve fark ettigim şey ekran kartı kullanımı cok az ve sabit sürekli 8-10 arası. Cok cözüm denedim fakat nafile, sorunun cözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de az önce RTX 3060'da yaşadım. Driver güncellemesi gelmiş, onu kurdum. Şimdi test edeceğim.

Ben de az önce RTX 3060'da yaşadım. Driver güncellemesi gelmiş, onu kurdum. Şimdi test edeceğim.

Güncelleme yapınca düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme sonrası performans düşüşü hissediyorum.
(MSI RTX 2060 Ventus)

Nvidia bazen habersiz, WHQL sürücü adı altında son çıkan sürücüleri hemen yükleyenleri deneme tahtası olarak kullanabiliyor. Çünkü WHQL sürücü adı altında, aslında Beta sürücülerdir. Onun için bilir kişiler yeni çıkan güncellemeleri hemen yüklemeyin diyorlar. Birçok düzeltme vs sonradan geliyor. Beta kuranlar sayesinde stabil sürücüleri kullanıyoruz

Memnun kaldığınız ekran kartı sürücünde kalmak en mantıklı gibi gözüküyor. Güncellemeler sonrasında bazı modellerde yavaşlama görülebiliyor.

Gayet normal hocam.

Bende düzelmedi hocam.
GeForce Experience ve denetim masası ayarlarını sıfırlayıp Xbox Game Bar'ı kapatabilir misin? Aynı durumu bir kere daha yaşamıştım ve bu şekilde çözmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…