- Makaleler
- 8
R5 3600, RTX 2060, Windows 10, B450M Pro VDH Max kullanıyorum. ReSize BAR açabilir miyim?
Ne saçma işmiş bu. 2000 serisi kartlara neden destek gelmemiş ki.Minimum RTX 3000 gerekiyor diye biliyorum.
NVIDIANe saçma işmiş bu. 2000 serisi kartlara neden destek gelmemiş ki.
Minimum RTX 3000 ve Ryzen 5000 gerekiyor diye biliyorum.
Ne saçma işmiş bu. 2000 serisi kartlara neden destek gelmemiş ki.
Gelir belki destek, 2000 serisi kartlar eski kartlar değiller. Driver güncellemesi ile gelebilir her an.AMD 400 serisi anakartlar (BIOS güncelleyerek) ve 3000 serisi Ryzen'lara da destek getirmişti. NVIDIA 1 sene oldu RTX 3000'lere destek getireli de 2000'den ses seda yok, bu saatten sonra da olmaz gibi.
Burada da millet bayağı bir sövmüş.
Gelir belki destek, 2000 serisi kartlar eski kartlar değiller. Driver güncellemesi ile gelebilir her an.
Son gelen driver updatelerini bile yapmıyorum. NVİDİA akıllı eskitme yapıyor şüphesindeyim.NVIDIA geri dönük destek vermeyi seven bir firma değil. AMD geriye dönük desteği en fazla 2-3 ay içinde veriyor herhangi bir teknolojisi oturduktan sonra. RTX 2000'in ilk kartları çıkalı 3,5 sene, ReSize BAR adımı atmaları 1 sene oluyor. Umarım çıkar sonuçta en popüler serilerden birisi ama bilmiyorum NVIDIA ne yapar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.