Çözüldü RTX 2060 sistemde Sims 4 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enhayemu

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 2060
Bildiğiniz üzere Sims 4 Steam'de ücretsiz. Bende kütüphane ekledim ve indirdim. Ama oyun açılma ekranına bile gelmeden başladığı gibi kapanıyor. Hata bana RTX 2060'ın Sims 4'ü çalıştıramayacağını söylüyor? Ne alaka anlamadım ama bir çözümü vardır illa ki.

Çözüm
Ilk önce oyunu pencere modunda calistirmayi deneyin bakalim. Kütüphaneden oyuna sag tiklayip özelliklere girin. Girdikten sonra -w komutunu girin ve uygula deyin. Uyguladiktan sonra tekrar deneyin.

Bu islem ise yaramazsa yukari soldan Origin'e tiklayip uygulama ayarlarina girin. Buradan ise Origin In-Game ayarini kapatin.

Bu sorun oyun kaynaklı olabilir. Defalarca tekrar indirmeme rağmen aynı hatayı veriyor. Origin ile birlikte açıyorum sorun devam ediyor. Deneyebilirsin istersen originle birlikte açmayı.

Ilk önce oyunu pencere modunda calistirmayi deneyin bakalim. Kütüphaneden oyuna sag tiklayip özelliklere girin. Girdikten sonra -w komutunu girin ve uygula deyin. Uyguladiktan sonra tekrar deneyin.

Bu islem ise yaramazsa yukari soldan Origin'e tiklayip uygulama ayarlarina girin. Buradan ise Origin In-Game ayarini kapatin.

Çözüm
Tamamdır. Windowed şeklinde açılmış bulunmakta oyun.

Pencere modunda çalıştırma işlemi tam olarak nasıl yapılıyor? Komut girme vs... Detaylı açıklayabilir misiniz?

Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…