ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Ama YouTube'da bir video da 144 Hz 1 ms monitör alırken dikkat edilmesi gerekenler diye bir video gördüm ve doğruyu söylemek gerekirse pek anlamadım.
Sizce alınır mı?
Video bu:
Bu sisteme 144 hz monitör kesinlikle alınır. Videoda eğer oyundan 144 fps alamıyorsan monitörün 144 hz olmasının bir faydası yok demeye çalışıyor ama 2060 olan bir sistem çoğu oyunda 144 fps alabilir alamadığı oyunlarda da oyun ayarlarını biraz düşürürsün yok ben full ayar istiyorum dersen de monitörün hz değerini aldığın fpse kadar yapabilme imkanın var.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Ama YouTube'da bir video da 144 Hz 1 ms monitör alırken dikkat edilmesi gerekenler diye bir video gördüm ve doğruyu söylemek gerekirse pek anlamadım.
Sizce alınır mı?
Video bu:
Hocam RTX 2060'a 144 Hz monitör tabii ki alınır fakat linkteki monitörü önermem TN panel olduğu için renklerin çamurdan farkı olmayacaktır bütçe söylerseniz öneri yapalım.
Hocam RTX 2060'a 144 Hz monitör tabii ki alınır fakat linkteki monitörü önermem TN panel olduğu için renklerin çamurdan farkı olmayacaktır bütçe söylerseniz öneri yapalım.