mertutux Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 802 Makaleler 2 Çözümler 2 20 Ağustos 2022 #11 TechExpert dedi: Peki kaç yıl götürür hocam. Genişletmek için tıkla... Düzgün kullanımda uzun yıllar götürür diye düşünüyorum.
TechExpert dedi: Peki kaç yıl götürür hocam. Genişletmek için tıkla... Düzgün kullanımda uzun yıllar götürür diye düşünüyorum.
TechExpert Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #12 mertutux dedi: Düzgün kullanımda uzun yıllar götürür diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam iyi akşamlar
mertutux dedi: Düzgün kullanımda uzun yıllar götürür diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam iyi akşamlar
Quadrom08 Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 683 Çözümler 4 20 Ağustos 2022 #13 TechExpert dedi: Peki önerdiğin bir monitör var mıdır, vallahi ucuz olsa iyidir 144 Hz tercihim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın önerdiği monitör iyidir hocam o bütçede alınabilecek güzel bir ürün.
TechExpert dedi: Peki önerdiğin bir monitör var mıdır, vallahi ucuz olsa iyidir 144 Hz tercihim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın önerdiği monitör iyidir hocam o bütçede alınabilecek güzel bir ürün.