Yok cahille anlaşılmıyor yeminle hiç bir şey demiyorumKardeşim bundan 4-5 sene sonra oyunlar 16 GB RAM'den fazlasını isteyecek şimdi 2x8'i 32 GB yapmak var bir de 16 GB RAM'in yanına 1 tane daha 16 GB takmak var.
Yok cahille anlaşılmıyor yeminle hiç bir şey demiyorumKardeşim bundan 4-5 sene sonra oyunlar 16 GB RAM'den fazlasını isteyecek şimdi 2x8'i 32 GB yapmak var bir de 16 GB RAM'in yanına 1 tane daha 16 GB takmak var.
Bak dostum bende single chanel kullanıyorum ve senin ve diğerlerinin dediği kadar performans kaybı almıyorum dediğin dual chanel 2x8 ile single chanel 1x16Yok cahille anlaşılmıyor yeminle hiç bir şey demiyorum
Bak dostum bende single chanel kullanıyorum ve senin ve diğerlerinin dediği kadar performans kaybı almıyorum dediğin dual chanel 2x8 ile single chanel 1x16
Arasında uçurum yok .ben kendi görüşümü ifade ettim senin fikrin yok mu ? Muhtemelen fikrin yok.herkesin söylediğini söylüyorsun
İzlersen biraz fikir edinebilirsin belki dostum.
İzlersen biraz fikir edinebilirsin belki dostum.
Benim attığım videoda karşılaştırma arasında pek fark yok ama sen bilirsin.
Dual channel RAM'lerdeki FPS artışları daha çok Valorant gibi oyunlarda ve APU sistemlerde olur. Bu attığın video dediğin hiçbir şeyi kapsamıyor.
Biz neyi tartışıyoruz; Sen diyorsun ki 4-5 yıl sonra oyunlar 32 RAM istemeye başlayacak, konu sahibi 2x8 yapmak yerine 1x16 alsın ilerleyen zamanda 2x16 yapar. Bu konuyu tartışıyoruz işte. Yanlış.Zaten ben Single Channel daha iyi demedimki biz neyi tartışıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.