RTX 2060 sisteme 16 GB RAM yeter mi?

Yok cahille anlaşılmıyor yeminle hiç bir şey demiyorum
Bak dostum bende single chanel kullanıyorum ve senin ve diğerlerinin dediği kadar performans kaybı almıyorum dediğin dual chanel 2x8 ile single chanel 1x16
Arasında uçurum yok .ben kendi görüşümü ifade ettim senin fikrin yok mu ? Muhtemelen fikrin yok.herkesin söylediğini söylüyorsun

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlersen biraz fikir edinebilirsin belki dostum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim attığım videoda karşılaştırma arasında pek fark yok ama sen bilirsin.

Bilgisayarci pahali bir anakart kullanmiș. Biraz daha anakarttan kisip 3060 falan alirdiniz.

Gayet yeterli 2060'lı bir sistem için.

Dual channel RAM'lerdeki FPS artışları daha çok Valorant gibi oyunlarda ve APU sistemlerde olur. Bu attığın video dediğin hiçbir şeyi kapsamıyor.

Zaten ben Single Channel daha iyi demedimki biz neyi tartışıyoruz.
Biz neyi tartışıyoruz; Sen diyorsun ki 4-5 yıl sonra oyunlar 32 RAM istemeye başlayacak, konu sahibi 2x8 yapmak yerine 1x16 alsın ilerleyen zamanda 2x16 yapar. Bu konuyu tartışıyoruz işte. Yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…