RTX 2060 Sisteme 6000 TL Değer Mi?

Bütçe
taş çatlasın 9k. 1 kuruş fazlası olmaz

Stropower68

Centipat
Arkadaşlar bu bilgisayara 9K değer mi? Hediye gelen PS4'ümü satıp alacağım. PS4 parasını çıkartın, 6K'ya alıyormuşum gibi düşünün.

Son düzenleyen: Moderatör:
9000 TL sistemi neden 6000 TL'imiş gibi düşünelim? Hayır, alınmaz. Biraz pahalı, kullanılan SSD sorunlu ve PSU ve kasa kalitesiz. Bunun yerine "9000 TL monitör dahil sistem toplama" gibi bir konu açabilirsiniz.

Psu değişebilir.

Son düzenleme:
6 Bine alıyormuş gibi düşünmemiz yanlış olur. Bas baya 9 bin liraya alacaksın. 10 Bin bütçede biraz zorlayarak 2070 Super'li sistem toplanıyor.
Maalesef bütçede de belirttiğim gibi 9 bin liranın 5 kuruş fazlasına çıkamam.
9000 TL sistemi neden 6000 TL'imiş gibi düşünelim? Hayır, alınmaz. Biraz pahalı, kullanılan SSD sorunlu ve PSU ve kasa kalitesiz. Bunun yerine "9000 TL monitör dahil sistem toplama" gibi bir konu açabilirsiniz.
Olabilir, teşekkürler.
SSD sorunlu kasa+PSU = C4. RTX 2060 yerine RTX 2060S daha iyi olur.
Rtx S için fazladan 1150 tl eklemem gerekiyor.
SSD'yi değiştirebilirim. KIOXA, XPG marka ssdler var max 80 tl farkla. Kasalarda ise ayrıyeten Corsair carbide serisi spec 05 650W 80+
var. Sitede farklı kasa seçeneği yok.

Sanırım hazır sistem alacaksın. Farklı yerlerden alıp kendin topla diye ısrar etmeyeceğim. Farklı sitelerden hazır sistemler atıyorum.

Arkadaşlar bu bilgisayara 9K değer mi? Hediye gelen PS4'ümü satıp alacağım. PS4 parasını çıkartın, 6K'ya alıyormuşum gibi düşünün.

Eki Görüntüle 699694

Aynı özellikler 7 bin ₺

?
Ya da 2060 süperli 8.700

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201012-233046.png
    33 KB · Görüntüleme: 295
Son düzenleme:
Dostum +1 TB HDD, 24" monitör ve wireless adaptör de ekleyeceğim ama fiyatı nedense daha uyguna den geldi. Attığın sistemde RTX Ventus ile Super arasında 580 lira fark var. Toplam 9.4K'ya RTX S'li sistem oluyor.
+SSD ve kasa değişmeli demişlerdi. Eğer gerçekten öyleyse başka sistemlere bakacağım. Bunları hazırlayan adamlar uygun parçaları seçmiştir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…