RTX 2060 sisteme PSU önerisi

Gri Madde

Kilopat
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi RTX 2060 ekran kartına ve R5 3500X işlemcisine sahibim. Sistemimde hali hazırda kullanmakta olduğum güç kaynağı bayağı eskidi ve yetersiz gelmeye başladı bunun için de yeni bir güç kaynağı almaya karar verdim, biraz araştırdım ve şu güç kaynağına rastladım
https://www.hepsiburada.com/xigmate...libre-600-80plus-power-supply-p-HBV00000GLCOR bu PSU hakkında yorum yapabilirseniz sevinirim, ayrıca sistem bilgilerini aşağıda belirtiyorum ve sizin de önerilerinizi bekliyorum.

-RTX 2060 6G 192 Bit Ekran Kartı
-Ryzen 5 3500X İşlemci
-Gigabyte B450 Gaming X Anakart
-16 GB 3000Mhz Ram.

Pek iyi değil, tam bütçe nedir?

Hazır indirimdeyken bu iyi olur:

850 TL dolaylarına gelebilirse güzel olur:

Eğer olmazsa en iyisi:

Bu bahsettiğiniz XPG markası kaliteli midir, bu PSU'yu daha önce hiç görmedim de.

Adata'nın daha çok oyunculara hitap eden alt markası. Üç adet serisi var güç kaynaklarında Pylon, Core Reactor ve Cybercore olmak üzere. Türkiye'de sadece Pylon ve Core Reactor var, henüz Cybercore göremedim.

Pylon bunlardan en düşük serisi ancak ortalamanın üstünde, hele bu fiyatta ortalamanın çok çok üstünde. Şanssız değilseniz gelen ürün asla üzmez.

Tekrardan merhaba, konuyu hortlatıyor olacağım fakat bugün içerisinde PSU'yu alacağım ve son arayışlardayım. Bütçeyi biraz daha arttırdım ve şu PSU'ya ulaştım.
- https://www.hepsiburada.com/cooler-...-fanli-psu-mpe-7001-acabw-beu-p-HBV00000Y2UG8
V2 modeliymiş sanırım bu, biraz araştırdım fakat ürün hakkında kötü yoruma rastlamadım. Siz ne düşünüyorsunuz bu ürün hakkında, alınır mı?

Konuyu okuyan arkadaşlarım, bu iki güç kaynağı arasından hangisini önerirsiniz?

Son düzenleme:
MWE V2 Bronze güzel bir seri, ancak kesinlikle o parayı etmez. Inventus'ta Phanteks PSU'lar indirimdeydi en son ve fiyatına göre mükemmel, o fiyata eğer bittiyse XPG Core Reactor alınır MWE V2 Bronze'dan ziyade.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…