RTX 2060 sisteme Until Dawn optimizasyon önerisi

İşletim sistemi
Windows 11

Cansın_555

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rtx2060
İşlemci
amd ryzen 5500
Oyunu indirime girdiği için yeni deneyimledim. Geliştirici, optimizasyon yapmaya üşenmiş; o yüzden ayar önerisi veriyorum.

Optimizasyonu size bırakmışlar, RTX 2060 ile ortalama 30 FPS alıyorsunuz. Ultra olanlar mümkün olan en yüksek kalite yüksek olanlar dengelenmiş kalite. Benim tavsiyem; gölgeleri, yansımaları ve son işleme kalitesini orta yapın, doku kalitesi ışıklandırma kalitesi gibi önemli grafikleri yüksek yapın. RTX 2060 ile ortalama 50 FPS alırsınız. Benim için grafik önemli değil diyorsanız otomatik PC'nize göre ayarlıyor.

Varsayılan olarak keskinleştirme 35 olarak geliyor bunu 15 yapın. En can alıcı nokta ise FSR super çözünürlük ve kare üretimi ile başlıyor bunları da aktif hale getirdiğinizde 60 FPS'in üzerine çıkmış oluyorsunuz. Bu ayarları yaptığınızda görüntü kaliteniz inanılmaz derecede yükseliyor ve FPS'i ikiye katlıyorsunuz.

Şu anki Steam fiyatı 40 dolar (kur 41.60). Benim Papara, doları 43.5 liradan çevirdiği için daha yüksek fiyattan aldım.

Dosya Ekleri

• untildawn.png
    153,9 KB · Görüntüleme: 6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…