RTX 2060 sistemi TV'de kullanmak

SemihOzdogdu

Kilopat
Arkadaşlar RTX 2060 sistem topladım ancak şu anda monitör alacak para kalmadı :D bende kasadaki görüntüyü televizyona vermeyi düşünüyorum 1 2 boyunca.

Televizyonda HDMI girişi var kasadaki görüntüyü televizyona aktarmam için bir kablo önerisinde bulunur musunuz rica etsem? Pahali bir şeye gerek yok zaten dediğim gibi en fazla 1 2 ay kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar RTX 2060 sistem topladım ancak şu anda monitör alacak para kalmadı :D bende kasadaki görüntüyü televizyona vermeyi düşünüyorum 1 2 boyunca.

Televizyonda HDMI girişi var kasadaki görüntüyü televizyona aktarmam için bir kablo önerisinde bulunur musunuz rica etsem? Pahali bir şeye gerek yok zaten dediğim gibi en fazla 1 2 ay kullanacağım.

Hocam bence kaliteli bir kablo alın monitör alınca da kullanırsınız:

Hocam bence kaliteli bir kablo alın monitör alınca da kullanırsınız:
monitör aldığımda zaten içinden çıkıcak diye biliyorum videolarını izlemiştim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı