KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Kasım 2021 #1 Görseli aşağıya bırakıyorum. Ne yapmam gerek? Dosya Ekleri ekran kartı kırp.png 9 KB · Görüntüleme: 85
brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #2 GeForce Experience'dan halledebilirsin.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 24 Kasım 2021 #3 GeForce Experience programı ile güncelleyeceksiniz.
NiCOkings Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 430 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #4 Bu siteden GeForce Experience'yi indirin: NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com
Bu siteden GeForce Experience'yi indirin: NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Kasım 2021 #5 Saolun teşekkürler. brkjkr dedi: GeForce Experience'dan halledebilirsin. Genişletmek için tıkla... Koooopernik koooopernik pizzası galaksinin ennn sıcağııı İndirdikten sonra kurmam gerekli mi? ( Uygulamadan bahsetmiyorum.Sürücüden) Son düzenleme: 24 Kasım 2021
Saolun teşekkürler. brkjkr dedi: GeForce Experience'dan halledebilirsin. Genişletmek için tıkla... Koooopernik koooopernik pizzası galaksinin ennn sıcağııı İndirdikten sonra kurmam gerekli mi? ( Uygulamadan bahsetmiyorum.Sürücüden)
NiCOkings Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 430 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #6 KiloZuluSierra dedi: Sağ olun teşekkürler. Koooopernik koooopernik pizzası galaksinin ennn sıcağııı İndirdikten sonra kurmam gerekli mi? ( uygulamadan bahsetmiyorum. Sürücüden) Genişletmek için tıkla... Hızlı kurulum diyerek kurabilirsiniz.
KiloZuluSierra dedi: Sağ olun teşekkürler. Koooopernik koooopernik pizzası galaksinin ennn sıcağııı İndirdikten sonra kurmam gerekli mi? ( uygulamadan bahsetmiyorum. Sürücüden) Genişletmek için tıkla... Hızlı kurulum diyerek kurabilirsiniz.