RTX 2060 Super alınır mı?

Bütçe
5000
ARC750 The Last of Us oynatamıyordu bile Donanım Arşivi videosunda ondan optimizasyonu tam olmamış gibi 6600 de olabilir aslında 3900'e 2060 Super nasıl olur sizce fiyatı çok uygun geldide.
Ikinci el mi? NVIDIA sartsa olur.

zor hem arkadaş bakar vidalara hepsinin aynı olaması lazım ama onu geçtim bant ne için var ?

Bilmediğimden soruyorum siz biliyor gibisiniz eğer değerleri etkilemiyorsa minengli olmasının pek önemi var mı ciddi soruyorum.

Değerleri etkilemez ama kartın ömürünü kısaltır özellikle kontrollü sıcaklıklara dikkat edilerek mining yapılmadıysa.

Zor hem arkadaş bakar vidalara hepsinin aynı olaması lazım ama onu geçtim bant ne için var?

Bandı tekrar kusursuz yapıştırıp satan var nereden anlayacak anca çok profesyonel dikkatli bakarsa anlar.

Bilmediğimden soruyorum siz biliyor gibisiniz eğer değerleri etkilemiyorsa minengli olmasının pek önemi var mı ciddi soruyorum.
Benim şuan ki kartım RX580 miningli babam mining yapıyodu yaklaşık 8-9 ay mining gördü kartta problem yok

6700 0 bulamadım ucuza 7600 daha ucuz zaten DLSS için dedim belki beni idare eder diye ya Ultra olmasın high olsun yani düşükde olmasa yeter.

Ikinci el mi? NVIDIA sartsa olur.

İkinci el hocam NVIDIA şart değil de sadece 6600 de pek fark yok diye NVIDIA düşünüyorum bir 6700XT bulabilsem direk kaparım yani 3-4 FPS için 2060 Super yerine 6600 mantıklı olur mu diyecektim 6600'ler 6700'den başlıyor o beni aşar 6 k zorluyordum zaten.

6700 0 bulamadım ucuza 7600 daha ucuz zaten DLSS için dedim belki beni idare eder diye ya Ultra olmasın high olsun yani düşükde olmasa yeter.
DLSS çok önemli faktör bence alacağınız kart saf kas gücünde ultrada 60-65 görür DLSS o yüzden önemli hem fps kazancı hemde anlamak için mönitöre gömülmeniz lazım

bence siz bi 2070 Super fiyatlarına bakın çünkü 2060 6GB vrame sahip buda ultrada oynamanızı zorlaştıracak (2070 Super 8GB)

2060 Super bulmuştum hocam 3900'e 2070 Super bulunduğum şehirde uçuk fiyatlarda.

2060 Super bulmuştum hocam 3900'e 2070 Super bulunduğum şehirde uçuk fiyatlarda.
anladım bi test videolarına bakıp döneceğim

anladım bi test videolarına bakıp döneceğim
Hocam baktım şimdi RTX açmazsınız belki düşük veya ortada kullanabilirsiniz ama ultrada oynarsınız fakat The Last Of Us Remastered™ oyununu ultrada oynayamazsınız vram yetmez

Hocam şuan baktığınız kart kaç gb 8GB veya 6GB gibi varyasyonlar varmış bi bakıp dönerseniz sevnirim

Son düzenleme:

8 GB hocam hocam 3060 Ti buldum 5500'e de güvenilir gibi mi sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…