RTX 2060 SUPER FPS ve sıcaklık kıyaslama

Sesten rahatsız olmuyorsanız
Hocam kafama takılan bir soru var. Ben kartı otomatik kendi ayarlarına bıraktım. Sanırsam kart 50 dereceden sonra fanları çalıştırıyor. Genelde sıcaklık 51-52 derecede seyrediyor(oyun oynamazken) ve böyle olunca da fan hızı sürekli %4-5 civarı geziyor. Fanın sürekli boş haldeyken (oyun vs. oynamazken) bu hızlarda çalışması ömrü çok kısaltır mı? Sende de durum böyle mi acaba?

Hocam bende sıcaklık 38-43 arası geziyor boşta. Hiç fan açmıyor. Başka bir problem mi var acaba sizde? Kartta da sorun olabilir. Driver kaynaklı bir sorun da olabilir. DDU ile sürücüleri kaldırıp sıfırdan kurun isterseniz. BIOS güncellemesini de kontrol edin.

ben de sizinki gibi galax rtx2060s gamer 1 click oc ve airhawk duo almayı planlıyorum sıcaklıklarımız üç aşağı beş yukarı aynı olur değil mi

Evet hocam çok yakın olur.
Konuyla çok alakalı değil fakat işlemcilerimiz aynı ve bir şeyi merak ettim. Anlık olarak 78-80 dereceleri çıkar ama sonra 65-70 arası geçerdi işlemcim sıcaklık konusunda. Fakat son zamanlarda oyundayken sürekli 80 civarı geziyor ve oyunu kapayana kadar düşmüyor. Sende nasıl merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…