RTX 2060 Super ısınma sorunu

Droni

Hectopat
Ben de RTX 2060 Super ekran kartı var ve herhangi bir oyuna girdiğimde metal yerinden çok fazla ısı geliyor, tamperli camı ısıtıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?

Metal kısma elime dokunamıyorum oyunda iken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming serisi öyle çok ısınacağını sanmıyorum sana öyle geliyor bence değerleri paylaşman gerekiyor, bende 1660Tİ Gaming X kullanıyorum yük altında max 64 dereceyi görüyor.

Bende'de 2060 Super Gaming X var. Max yük altında 67 dereceyi görüyor sizinki kaç dereceyi görüyor?

Bende'de 2060 Super Gaming X var. Max yük altında 67 dereceyi görüyor sizinki kaç dereceyi görüyor?

Değerlere baktım da 69-70 derece gidip geliyor.
Cama dokunduğunda sıcaklık hissediyorsan hava akışın yeterli değildir muhtemelen. Kasan nedir?

Kasam budur: POWER BOOST VK-G1009B 500W Deluxe Serisi USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
Cama dokunduğumda elimi hafif yakıyor bende de. Ama önemli olan sıcaklık değerleri.

Uzun vadede sorun yaratır mı?
Kasayı topladıktan sonra içine kablo koymak zorunda kaldım normalde hepsi kasanın arkasındaydı hava akışını bozuyor olabilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…