ÖmerFarukArslan Hectopat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #11 Droni dedi: Değerlere baktım da 69-70 derece gidip geliyor. Kasam budur: POWER BOOST VK-G1009B 500W Deluxe Serisi USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA Uzun vadede sorun yaratır mı? Kasayı topladıktan sonra içine kablo koymak zorunda kaldım normalde hepsi kasanın arkasındaydı hava akışını bozuyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar normal bir sorun yaratmaz.
Droni dedi: Değerlere baktım da 69-70 derece gidip geliyor. Kasam budur: POWER BOOST VK-G1009B 500W Deluxe Serisi USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA Uzun vadede sorun yaratır mı? Kasayı topladıktan sonra içine kablo koymak zorunda kaldım normalde hepsi kasanın arkasındaydı hava akışını bozuyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar normal bir sorun yaratmaz.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 28 Nisan 2020 #12 2060 SUPER alip dandik PowerBoost mu aldin? Kasa ve PSU'yu değiştir.
D Droni Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 28 Nisan 2020 #13 Caner Uncu dedi: 2060 Super alip dandik powerboost mu aldin? Kasa ve PSU'yu değiştir. Genişletmek için tıkla... PSU: Fsp Speed Series 600w 12cm Fan 80plus Bronze Hydro (5yıl Garanti) - n11.com Kasada eski sistemimi yükseltmiştim oradan kalma kasa yetersiz midir?
Caner Uncu dedi: 2060 Super alip dandik powerboost mu aldin? Kasa ve PSU'yu değiştir. Genişletmek için tıkla... PSU: Fsp Speed Series 600w 12cm Fan 80plus Bronze Hydro (5yıl Garanti) - n11.com Kasada eski sistemimi yükseltmiştim oradan kalma kasa yetersiz midir?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 28 Nisan 2020 #14 Önü mesh düzgün bir kasa alırsanız sıcaklıklar düşecektir.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 28 Nisan 2020 #15 Hava akışında problem yoksa kalabilir de PSU'yu kesinlikle değiştir, güzelim sisteme yazık olmasın. Elindeki PSU mu FSP, yoksa alacağın PSU mu FSP? O PSU iyi, tavsiye ederim. Elinde varsa değiştirme. Elindeki Power Boost ise değiştir.
Hava akışında problem yoksa kalabilir de PSU'yu kesinlikle değiştir, güzelim sisteme yazık olmasın. Elindeki PSU mu FSP, yoksa alacağın PSU mu FSP? O PSU iyi, tavsiye ederim. Elinde varsa değiştirme. Elindeki Power Boost ise değiştir.
D Droni Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 28 Nisan 2020 #16 Caner Uncu dedi: Hava akışında problem yoksa kalabilir de PSU'yu kesinlikle değiştir, güzelim sisteme yazık olmasın. Elindeki PSU mu FSP, yoksa alacağın PSU mu FSP? O PSU iyi, tavsiye ederim. Elinde varsa değiştirme. Elindeki Power Boost ise değiştir. Genişletmek için tıkla... Elimdeki PSU FSP teşekkürler yorumlarınız için.
Caner Uncu dedi: Hava akışında problem yoksa kalabilir de PSU'yu kesinlikle değiştir, güzelim sisteme yazık olmasın. Elindeki PSU mu FSP, yoksa alacağın PSU mu FSP? O PSU iyi, tavsiye ederim. Elinde varsa değiştirme. Elindeki Power Boost ise değiştir. Genişletmek için tıkla... Elimdeki PSU FSP teşekkürler yorumlarınız için.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 28 Nisan 2020 #17 Droni dedi: Elimdeki PSU FSP teşekkürler yorumlarınız için. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, gayet iyi o zaman. Kalabilir, değiştirme.
Droni dedi: Elimdeki PSU FSP teşekkürler yorumlarınız için. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, gayet iyi o zaman. Kalabilir, değiştirme.