RTX 2060 Super Memory Clock boştayken kaç MHz olmalı?

595480

Centipat
1678445130017.png

Şu an ekran kartını kullanan bir program açık değil fakat Memory clock 6800 MHz'de. Bu normal mi? Mining çıkması bir ekran kartı almıştım. Custom BIOS atılmış olabilir mi? Custom BIOS olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?

G-Sync açık değilse açın diyecektim zaten. Açık kalsın. Custom BIOS olduğunu sanmıyorum ama GPU-Z'den BIOS sürümünü kontrol edebilirsin.

G-Sync açık değilse açın diyecektim zaten. Açık kalsın. Custom BIOS olduğunu sanmıyorum ama GPU-Z'den BIOS sürümünü kontrol edebilirsin.

1678447284320.png

Doğru BIOS mu bu?

1678447398187.png

Bu kısımda Memory clock 1700 MHz olarak gözüküyor. MSI Afterburner mı yanlış ölçüyor? Fakat normalde gene 1700 MHz olmaması lazım şu an kullanmıyorum.

Doğru gözüküyor. GPU Z'de BIOS Version'un sağında yer alan dışa aktar seçeneğini seç. Dışa aktardığın dosya ile Techpowerup'daki dosyanın boyutları aynıysa doğrudur. Hatta MD5 doğrulamasını da kontrol edebilirsin.

Doğru gözüküyor. GPU Z'de BIOS Version'un sağında yer alan dışa aktar seçeneğini seç. Dışa aktardığın dosya ile TechPowerUp'daki dosyanın boyutları aynıysa doğrudur. Hatta MD5 doğrulamasını da kontrol edebilirsin.

Şu BIOS ile kıyaslıyorum MD5'leri farklı çıkıyor. Buradaki BIOS'u mu flashlamalı mıyım? Kusuruma bakmayın çok fazla kez etiketledim sizi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı