RTX 2060 Super mi RTX2070 Super mi?

Mutlu Gözen

Hectopat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Biyomedikal Teknikeri
Arkadaşlar 2. el ekran kartı almayı düşünüyorumbiriasus ROG STRIX 2060 Super (garantisi YOK-3300TL) diğeri MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio (18 ay garantisi kALMIŞ-4400TL) 1080P Max ayarlarda oyun oynamayı planlıyorum. Sizce hangi kartı almalıyım?
Power supply: Sharkoon 650W.
İşlemci: Ryzen 3600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2. el ekran kartı almayı düşünüyorumbiriasus ROG STRIX 2060 Super (garantisi YOK-3300TL) diğeri MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio (18 ay garantisi kALMIŞ-4400TL) 1080P Max ayarlarda oyun oynamayı planlıyorum. Sizce hangi kartı almalıyım?
Power Supply: Sharkoon 650W.
İşlemci: Ryzen 3600.

Bütçen var ise 2070 Super'i al herhangi bir sıkıntıda garantiye gönderirsin.

2070 uzun vadede daha yararlı ve biraz daha güçlü kalacaktır, 1100 TL'yi vermekten kaçınmamayı ve bir risk almak istemezseniz ki 3300 TL'ye garantisiz ürün almaktan bahsediyorsunuz, şahsi düşünceme göre risk almak yerine 4400 TL verip 2070'i alırdım. Elbette bütçe sahibi olan sizler buna karar vereceksiniz.

işlemciden yana bi korkum yok.1080 p de kartın tamamını kullanabilirmi .Darboğazdan kastım bu.
Neden birbiriyle güç ve fiyat açısından alakasız iki kartı karşılaştırıyorsunuz anlamadım? Paranız varsa neden 2070S varken 2060S alasınız?
Hayır o işlemciyle 3060 bile kullanırsınız darboğaz olmaz.

Darboğazdan neden bu kadar korkuyor millet anlamıyorum. Azıcık darboğaz olsa ne olur sanki? Olur mu olmaz mı bilmem ama olsa da bir şey olmaz. PSU da yetecektir muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı