RTX 2060 Super mi RX 5700 XT mi?

Haklısınız. Tüm NVIDIA sürücülerini denetim masasından silmeme ve hayatımda DDU kullanmamama rağmen driver problemleri yok. Rahatız.

RT değil DLSS için alınır.
Peki madem siz çok biliyorsunuz alın o zaman ondan sonra ''ab ar ti iks çko hawli teknoloci'' dersiniz.
Asıl soruma geliyorum madem RTX2060 superin daha iyi olduğunu biliyorsunuz niye konu açıyorsunuz?

RTX 3060'ın yakın zamanda duyurulması ve satışa çıkması ihtimali var haliyle acelen yoksa beklemeni tavsiye ederim. Düşündüğün kartlar göz önünde bulundurulursa bütçene uygun bir fiyatla çıkabilir.

Beklemek istemiyorsan eğer ray tracing senin için önemli değil ise 5700 XT RTX dışında 2070 dengi bir performans verir. Fakat ray tracing istiyorsan Nvidia şu an için en iyi opsiyon.

Peki madem siz çok biliyorsunuz alın o zaman ondan sonra ''ab ar ti iks çko hawli teknoloci'' dersiniz.
Asıl soruma geliyorum madem RTX2060 superin daha iyi olduğunu biliyorsunuz niye konu açıyorsunuz?
O teknolojiye " ar ti iks" denmiyor ama siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…