R roxaldir Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, az önce ekran kartımda bulunan ayarı Q modundan P moduna aldım ve bu işlemi yaparken bilgisayarım açıktı. Herhangi bir sıkıntı olur mu acaba? PC'yi kapatıp öyle mi değiştirmeliydim?
Arkadaşlar merhaba, az önce ekran kartımda bulunan ayarı Q modundan P moduna aldım ve bu işlemi yaparken bilgisayarım açıktı. Herhangi bir sıkıntı olur mu acaba? PC'yi kapatıp öyle mi değiştirmeliydim?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #2 Sorun olmaz. ASUS ROG STRIX RX 5700XT P ve Q mode nedir? Merhabalar, ekran kartının üzerinde P ve Q modu olan bir tuş var. Ne işe yarar bunlar? www.technopat.net
Sorun olmaz. ASUS ROG STRIX RX 5700XT P ve Q mode nedir? Merhabalar, ekran kartının üzerinde P ve Q modu olan bir tuş var. Ne işe yarar bunlar? www.technopat.net
R roxaldir Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #3 Teşekkürler.