Çilekli Süüt
Decapat
Arkadaşlar sorum bu, bazıları yapar diyor bazıları yapmaz diyor, sistem yavaşlar diyor herkes.
Düşük GPU kullanımı yanında işlemci kullanımı da %95-%100 arası ise darboğaz var demektir hocam.165Hz ekranım var FPS sabitledim grafik ayarları en yüksekte düşükte test ettim hala alıyorum Max grafikte GPU kullanımı Max %15 oluyor işlemci kullanımı ise Max %70 çözemedim bir türlü
steam pubg oynarken almıyorum bu hatayı
Sıfır alınırsa mantıklı değil, az ekleyip Ryzen 5 5600 falan alınır, ancak 2. el 2000 liraya kutulu garantili alınabiliyor ve o zaman fiyatını hak ediyor.O kadar da değil.
165Hz ekranım var FPS sabitledim grafik ayarları en yüksekte düşükte test ettim hala alıyorum Max grafikte GPU kullanımı Max %15 oluyor işlemci kullanımı ise Max %70 çözemedim bir türlü
Steam PUBG oynarken almıyorum bu hatayı
Ryzen 5 5500, herkesin gömdüğü kadar kötü bir işlemci değil, kendim şu anda RTX 3060 Ti dengi olan RX 6600 XT ile kullanıyorum ve performansından gayet memnunum, darboğaz falan yapmıyor.
FPS sabitlersen GPU düşük kullanması normal.
O işlemci bu tür oyunlar için yetersiz zaten. Başta Warzone, Rust, PUBG gibi oyunlarında optimizasyonu pek iç açıcı değil. O yüzden işlemci yükü gereğinden fazla oluyor ve darboğaza neden oluyor.
Steam PUBG oynarken nadiren yaşıyorum minimum ayarlarda dahi ekran kartı %90 altına nadir düşüyor işlemci kullanımı düşük
anladım hocam teşekkürler yanıtın için iyi günler dilerimSen memnunsan sıkıntı yok ama bu işlemci bu tür oyunlarda çoğunlukla yetersizdir.
Yapmaz. 4060-4060 Ti'ı bile besliyor hocam o islemci.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.