RTX 2060 Super ROG STRIX Advanced Edition FurMark testi

Oyunu bilmediğim için sorun nerede anlamadım, duvardaki kaplamalar farklı renkte onları mı diyorsun?
İşaretlemedim benim hatam çok özür dilerim. İşaretlediğim siyah çizgi. Gidip gidip geliyor.

RDR2 vs. oynarken bu çizginin daha büyükleri oluyor.

İşaretlemedim benim hatam çok özür dilerim. İşaretlediğim siyah çizgi. Gidip gidip geliyor.
Eki Görüntüle 1203701
RDR2 vs. oynarken bu çizginin daha büyükleri oluyor.

Evet şimdi anladım, artifact olması yüksek ihtimal. Farklı monitör, farklı DP kablo denemeleri yaptınız mı? Artifactse donanımsaldır ama yazılımsal olma ihtimaline karşı DDU ile temiz driver kurulumu deneyebilirsiniz. Çözümü olmayan bir sorun malesef.

DDU yaptım ama düzelmedi maalesef. Farklı bi monitör ve kablo denemedim ama. Sizce garantiye yollamalı mıyım ?

Deneyebileceğiniz monitör, TV varsa bir deneyin bence önce. Onlarda da sorun varsa kartta olduğu kesin. Garantisi mevcutsa yollayın tabii ki.
Tamamdır. Teşekkür ederim.
@deMarc kanka selam. Kusura bakma rahatsız ediyorum. Dün yaptığımız artifact muhabbeti şu an yok mesela. Zaten sürekli olan bir şey değildi. Arada sırada belirli bölgelerde çıkıyordu. Ekran kartını garantiye yollayıp yollamamak arasında kaldım. Sorun donanımsal değil de yazılımsalsa eğer, ekran kartı üzerinde oynamalar yapacaklar. Demek istediğim şey eğer artifact gibi bir sorun yoksa, adamlar ona göre işlem yapacak ve tamamen bozacaklar kartı. Karta yaptığım FurMark testleri de sağlam herhangi bir sorun yok. Sence garantiye yollamalı mıyım? Böyle kullansam herhangi bir sorun teşkil eder mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…