RTX 2060 Super Sıcaklık Sorunu

serran

Picopat
Daha fazla  
Monitörümü 120Hz alıyorum PUBG çok ısınıyor.
-60Hz'de hiçbir ısınma olmuyor.

Bunun sebebi nedir öğrenebilir miyim?
Çözemedim sabahtandır sorunu, bilgisayarım yeni.

Dosya Ekleri

• 120998923_342333313548024_252889769966007556_n.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
LoL ekran kartına pek yüklenmiyor. PUBG'de de yüksek FPS almak için daha çok yoruluyor kart. O yüzden daha da çok ısınıyor. Isıya bağlı olarak fan hızları da artıyor mu? İsterseniz MSI Afterburner kullanarak fan profili kullanın veya güç limitini azaltın.

Korkmanıza gerek yok normal o kart için . Ama Afterburner ile fan ayarı yaparsanız birazda serin çalıştırabilirsiniz. Ayrıca UV ile de o sıcaklıgı biraz daha düşürebilirsiniz ama performans kaybı da yaşayacagınızı unutmayın.

MSI Afterburner üzerinden fanlarınızın hızını ayarlayın kasanızın soğutması, PSU voltajı da bu ısınmaya neden olabilir ama Gigabyte için normal değerler gibi.

MSI Afterburner programın linkini rica etsem atar mısınız inanın hiç bilmiyorum ayar yapmasını bile
MSI Afterburner üzerinden fanlarınızın hızını ayarlayın kasanızın soğutması, PSU voltajı da bu ısınmaya neden olabilir ama Gigabyte için normal değerler gibi.
ama 86 yi gördüm 5 dk da ben nasıl oynicam ki yani kapanır kendi kendine yada patlar mı bir süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…