Ama kullanan herkes çok memnun hatta şikayet okudum adamın dedigine göre PSU'dan ses çıkıyormuş hemen kasayı istemişler degiştirip resmini atmışlar degiştirdiklerine dair ben oradan aldım gelmesini bekliyorum.
Hocam İnno3d yi çok fazla araştırdım.İnno nun kaliteli olduğuyla ilgili yorumlar okudum hocam.2 fanlı olan modelinin sıcaklığı değişiklik gösteriyor hocam.
75-76 dereceye sabitlenmiş video da izledim 79-80 ye çıkan video da.
Ancak almak istediğim 3 fanlı olan model.2 fanlı olana göre daha düşük sıcaklıklar gösterir diye umuyorum.Tam olarak emin değilim ama.
Ama kullanan herkes çok memnun hatta şikayet okudum adamın dedigine göre PSU'dan ses çıkıyormuş hemen kasayı istemişler degiştirip resmini atmışlar degiştirdiklerine dair ben oradan aldım gelmesini bekliyorum.
Hocam GameGaraj değil mi değiştirip resmini atanlar.
Hocam INNO3D'yi çok fazla araştırdım. INNO'nun kaliteli olduğuyla ilgili yorumlar okudum hocam. 2 fanlı olan modelinin sıcaklığı değişiklik gösteriyor hocam.
75-76 dereceye sabitlenmiş video da izledim 79-80'ye çıkan video da.
Ancak almak istediğim 3 fanlı olan model. 2 fanlı olana göre daha düşük sıcaklıklar gösterir diye umuyorum. Tam olarak emin değilim ama.