RTX 2060 Super sistemde oyunlarda blurlu grafik

Bugr4

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar bu konu üzerine aşırı derecede araştırdım saatlerce internette gezdim yine de düzeltemedim. Son kez yazıyorum, oyunlarda grafikler Max. Bile olsa güzel görünmüyor. Bulanık oluyor (özellikle uzak bölgeler) DLDSR özelliği ile çözünürlük yükseltiyorum biraz düzeliyor fakat FPS düşüyor monitörüm 1080p. Anti aliasing kapa diyorlar kapıyorum bu sefer tırtıklı oluyor beter oluyor. Çözümü var mı?
Ekran kartı: Afox RTX 2060 Super.
Monitör: Philips momentum 24"

Dostlar bu konu üzerine aşırı derecede araştırdım saatlerce internette gezdim yine de düzeltemedim. Son kez yazıyorum, oyunlarda grafikler Max. Bile olsa güzel görünmüyor. Bulanık oluyor (özellikle uzak bölgeler) DLDSR özelliği ile çözünürlük yükseltiyorum biraz düzeliyor fakat FPS düşüyor monitörüm 1080p. Anti aliasing kapa diyorlar kapıyorum bu sefer tırtıklı oluyor beter oluyor. Çözümü var mı?
Ekran kartı: Afox RTX 2060 Super.
Monitör: Philips momentum 24"

Anti-aliasing olayı doğru. FXAA kullanma. Uzak bölgeleri blurlandırarak kenarları düzeltmeye çalışıyor ve berbat bir görüntü ortaya çıkıyor MSAA, SSAA, TSAA gibi seçenekler varsa onları kullan. (konuyu hortlatmış gibi oldum kusuruma bakmayın :D)

Anti-aliasing olayı doğru. FXAA kullanma. Uzak bölgeleri blurlandırarak kenarları düzeltmeye çalışıyor ve berbat bir görüntü ortaya çıkıyor MSAA, SSAA, TSAA gibi seçenekler varsa onları kullan. (konuyu hortlatmış gibi oldum kusuruma bakmayın :D)
Yok bende sistemsel bir problem olduğunu düşünüyorum hiçbir şekilde düzeltemiyorum bir çok oyunda yaşıyorum çok sinir bozucu ama yapacak bir şey yok bilgisayarım çöp olmuş gibi hissediyorum.

Yok bende sistemsel bir problem olduğunu düşünüyorum hiçbir şekilde düzeltemiyorum birçok oyunda yaşıyorum çok sinir bozucu ama yapacak bir şey yok bilgisayarım çöp olmuş gibi hissediyorum.

İlk aldığımda bende böyle düşündüm ama takmıyorsun sonra bende 4X 8X MSAA kullanıyorum fakat insan alışıyor takma fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı