Arkadaşlar diğer birkaç oyunda da sonuçlar böyle anlam veremedim darboğaz yaşama ihtimalim yok sıcaklık değerlerim normal neden kaynaklanıyor bu? Sistem özellikleri de şu şekilde.
Yok hayır V-Sync açık değil yer yer ekran kartı kullanımı daha çok düşüyor.
Arkadaşlar sorunum tam olarak bu oyunda böyle gözüksede genel olarak rahatça 2060S beslemesi gereken işlemci diğer oyunlarda da abuk subuk davranıyor beslemiyor yani kısaca ekran kartı 70 80 işlemci 80 95 arası.
İlk attığım konunun ilk mesajındaki görselde Turbo Boost açıktı fakat bu işlemcinin RTX 2060S rahat besleyeceğinden dolayı fazla ısınmasın diye kapattım şu an yeni attığım görsellerde Turbo Boost kapalı.
İlk attığım konunun ilk mesajındaki görselde Turbo Boost açıktı fakat bu işlemcinin RTX 2060S rahat besleyeceğinden dolayı fazla ısınmasın diye kapattım şu an yeni attığım görsellerde Turbo Boost kapalı.
Hiç bilmiyorum yeni aldım satan adamda öyle bir bilgilendirme yapmadı nasıl anlayabilirim? Şu an olup olmadığını.
Turbo Boost'u aç. Turbo Boost açıkken de değerleri at. Turbo Boost açıkken işlemcin kaç derecede çalışıyor? İşlemciyi yeni aldıysan UV işlemi yoktur, BIOS'tan yapiliyor zaten. Adamın kendi yaptigi UV işlemi senin sistemine geçmez.
Turbo Boost'u aç. Turbo Boost açıkken de değerleri at. Turbo Boost açıkken işlemcin kaç derecede çalışıyor? İşlemciyi yeni aldıysan UV işlemi yoktur, BIOS'tan yapiliyor zaten. Adamın kendi yaptigi UV işlemi senin sistemine geçmez.