RTX 2060 Super ve i7 9700K sistem düşük CPU ve GPU kullanımı

metehan5

Kilopat
Arkadaşlar diğer birkaç oyunda da sonuçlar böyle anlam veremedim darboğaz yaşama ihtimalim yok sıcaklık değerlerim normal neden kaynaklanıyor bu? Sistem özellikleri de şu şekilde.
  • Ekran kartı: RTX 2060 Super.
  • İşlemci: i7 9700K.
  • RAM: 8x8 16 GB Corsair 3000 MHz RAM.
  • Anakart: MSI H310 m Pro.
Aşağıda bir tane örnek koydum.

Oyun 60 FPS sabit gözüküyor, V-Sync açık herhalde ondan olabilir.

Oyun 60 FPS sabit gözüküyor, V-Sync açık herhalde ondan olabilir.

Yok hayır V-Sync açık değil yer yer ekran kartı kullanımı daha çok düşüyor.

Arkadaşlar sorunum tam olarak bu oyunda böyle gözüksede genel olarak rahatça 2060S beslemesi gereken işlemci diğer oyunlarda da abuk subuk davranıyor beslemiyor yani kısaca ekran kartı 70 80 işlemci 80 95 arası.

Son düzenleme:
@metehan5 kullanımları MSI afterburner ile kontrol edin. Nvidia'nın kendi aracı pek sağlıklı değerler göstermiyor bazen.

İlk attığım konunun ilk mesajındaki görselde Turbo Boost açıktı fakat bu işlemcinin RTX 2060S rahat besleyeceğinden dolayı fazla ısınmasın diye kapattım şu an yeni attığım görsellerde Turbo Boost kapalı.

İşlemcinin 49W güç tüketimi çok düşük. UV işlemi var mı islemcide?

Hiç bilmiyorum yeni aldım satan adamda öyle bir bilgilendirme yapmadı nasıl anlayabilirim? şu an olup olmadığını

Turbo Boost'u aç. Turbo Boost açıkken de değerleri at. Turbo Boost açıkken işlemcin kaç derecede çalışıyor? İşlemciyi yeni aldıysan UV işlemi yoktur, BIOS'tan yapiliyor zaten. Adamın kendi yaptigi UV işlemi senin sistemine geçmez.

Hemen açıp deneyip atıyorum hocam Max 5 6 dakika.

@517298 Düzelttim hocam kusura bakmayın

Son düzenleme:
Hemen açıp deneyip atıyorum hocam Max 5 6 dakika.

@517298 4MB'den fazla boyutu var diyor dosyanın yükleyemiyorum.
Sıcaklığının kaç derece olduğunu, işlemcinin ve ekran kartının yüzde kaç kullanıldığını yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…