RTX 2060 Super vs RTX 3050

En belirgin özelliği arıza çıkarmaları
Alınmayacak kadar kötü mü?

Bu sistemi birisi daha atmıştı zaten 12K olan sistemde de 6650XT var anakartın kötü olduğunu söylüyor bir arkadaş o yüzden pek yatkın değilim ama 3060'lı sistem hiçbir yerde bulamıyorum 12K civarlarına.

Ben hiç alınmaz demedim arıza çıkarma olasılıgı kaliteli anakartlara göre yüksek demeye calısıyorum

Ben hiç alınmaz demedim arıza çıkarma olasılıgı kaliteli anakartlara göre yüksek demeye calısıyorum

Hocam size bir şey demiyorum zaten sadece bir düşündürdü sizin önermemeniz alıp almamam konusunda.

Hocam size bir şey demiyorum zaten sadece bir düşündürdü sizin önermemeniz alıp almamam konusunda.
Al knk çok istiyorsan ben fikrimi belirttim. + sı kart iyi o bütçede 6600 almaktan iyidir

Al kanka çok istiyorsan ben fikrimi belirttim. + sı kart iyi o bütçede 6600 almaktan iyidir

Tamamdır hocam anakartın çıkartacağı sıkıntılar işlemci ekran kartına vs zarar verme ihtimali var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…