RTX 2060 Super yerine 800 TL fazla verip RTX 3060 alınır mı?

sakuraiden

Megapat
Yer
Serez
İyi sosyaller, AMD Ryzen 5 3600X bir sistemim var ve ekran kartım bozuk olduğu için 1080p monitörüme ekran kartı alacağım. Fakat aşağıdaki iki model arasında kaldım. Ve aralarındaki fark 800₺. Sizce bu farkı vermeye değer mi? Değmezse 2060S alayım mı? Rica ediyorum o fiyata şu AMD ekran kartını al demeyin çünkü AMD almak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
RTX 3060
RTX 2060S

Son düzenleyen: Moderatör:
3060 tabii ki 2060 Super artık eskidi, eskidi deyince kötü olarak aklınıza gelmesin günümüz oyunlarının hepsini rahat oynatır 2060 Super ama 800 TL daha verip yeni nesil bir ekran kartı almak daha mantıklı satarken çabuk elinizden çıkartırsınız.

En basitinden 8nm yeni Ampere mimarili bir GPU'ya sahip olacaksın. + 4 GB VRAM avantajı ile,

Son düzenleme:
İyi sosyaller, AMD Ryzen 5 3600X bir sistemim var ve ekran kartım bozuk olduğu için 1080p monitörüme ekran kartı alacağım. Fakat aşağıdaki iki model arasında kaldım. Ve aralarındaki fark 800₺. Sizce bu farkı vermeye değer mi? Değmezse 2060S alayım mı? Rica ediyorum o fiyata şu AMD ekran kartını al demeyin çünkü AMD almak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
RTX 3060
RTX 2060S
6gb vram geleceğe yönelik değil pek, ikisi birebir aynı performans olsa bile vram dolayısıyla gene 3060 derdim.

İkisi arasında tabii ki 3060. Fakat sahsen çok daha ucuza RX 6600 tercih ederim.

Ya da bütçeyi biraz daha arttırarak 6700 XT alırdım.

3060 tabii ki 2060 Super artık eskidi, eskidi deyince kötü olarak aklınıza gelmesin günümüz oyunlarının hepsini rahat oynatır 2060 Super ama 800 TL daha verip yeni nesil bir ekran kartı almak daha mantıklı satarken çabuk elinizden çıkartırsınız.

En basitinden 8nm yeni Ampere mimarili bir GPU'ya sahip olacaksın. + 4 GB VRAM avantajı ile,
Evet dedikleriniz aklıma çok yattı, 3060 daha mantıklı geldi.
3060 2060S'ye göre daha güncel daha performanslı bir kart tabii ki de 3060 almanızı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim.
6gb vram geleceğe yönelik değil pek, ikisi birebir aynı performans olsa bile vram dolayısıyla gene 3060 derdim.
Teşekkürler. Peki ya Galax markası veya bu modeli hakkında bilginiz var mı? Bu konudaki 3060 modeli iyi midir?
İkisi arasında tabii ki 3060. Fakat sahsen çok daha ucuza RX 6600 tercih ederim.

Ya da bütçeyi biraz daha arttırarak 6700 XT alırdım.
AMD istemiyorum.

Yayın, render gibi işleriniz yoksa sebepsiz bir önyargı bu. RX 6000 serisi, AMD'nin en sıkıntısız serisidir.
Sebepsiz bir önyargı değil, ben 2 adet AMD ekran kartı kullandım ve her ikisinde de sorunlarla, çökmelerle uğraştım ve bıktım. Konuda ve alıntılarımda da belirttiğim gibi "AMD istemiyorum". Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı