walter wick
Kilopat
Daha fazla
Her şeyin yenisi güzel ben 3060 alırdım
Teşekkür ederim bilgiler için.Galax, kfa, galakuro bilindik markalardır her ülkede farklı isimlendirme ile satılır misal bizde galax japonyada Kuroutoshikou galakuro gibi bu modelle alakalı da Dual fanlı bir soğutma tasarımına sahip 3060 için yeterli benzer bir tasarıma ait başka bir markanın kartını deneyimlemiştim oyundan oyuna değişmekle birlikte 70-75 derecelerde tutar undervolt ile daha da düşük rakamlar görebilirsiniz.
2000 RPM üzeri fanlardan ses gelebilir ki bu da normaldir Full sessiz ve serin kart istiyorsanız Aorus, STRIX, Gaming X serilerine bakmanız gerekir ama onların fiyatları tuzludur.
Önceden dediğim gibi 3060 almanızı öneririm, Galax kötü bir marka da değildir. En üst sınıfları üretmese de kullanıcıların beklentilerini karşılar. Amd ekran kartı istememeniz konusunda sizin seçiminiz tabi kimse bir şey diyemez. Gene de belirtmek istedim, 6000 serisi yazılımsal ve donanımsal hatalardan arındırılmış bir seridir, siz 3060 alın ama karşı markanın ürünleri de iyi bir rekabet ortamı sağlayıp her türlü bize yarıyor. Bana kalsa 6700xt önerirdim ben de ama nvidia belirtmişsiniz özellikle o yüzden 3060.Sebepsiz bir önyargı değil, ben 2 adet AMD ekran kartı kullandım ve her ikisinde de sorunlarla, çökmelerle uğraştım ve bıktım. Konuda ve alıntılarımda da belirttiğim gibi "AMD istemiyorum". Teşekkür ederim.
Değerli fikirlerin için teşekkür ederim, Galax RTX 3060 alıcam inşallah bir sorun çıkmazsa.Önceden dediğim gibi 3060 almanızı öneririm, Galax kötü bir marka da değildir. En üst sınıfları üretmese de kullanıcıların beklentilerini karşılar. Amd ekran kartı istememeniz konusunda sizin seçiminiz tabi kimse bir şey diyemez. Gene de belirtmek istedim, 6000 serisi yazılımsal ve donanımsal hatalardan arındırılmış bir seridir, siz 3060 alın ama karşı markanın ürünleri de iyi bir rekabet ortamı sağlayıp her türlü bize yarıyor. Bana kalsa 6700xt önerirdim ben de ama nvidia belirtmişsiniz özellikle o yüzden 3060.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.