cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.794 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:32 #1 2060 Super'e sahibim. Takas yapmalı mıyım sizce?
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.410 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:36 #2 cti real dedi: 2060 Super'e sahibim. Takas yapmalı mıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Ben olsam takas yapmazdım. Sebebi 1000 serisinin donanımsal ray traycing desteği olmaması ve driver desteğinin sonlanması.
cti real dedi: 2060 Super'e sahibim. Takas yapmalı mıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Ben olsam takas yapmazdım. Sebebi 1000 serisinin donanımsal ray traycing desteği olmaması ve driver desteğinin sonlanması.
parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.410 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:37 #3 Niye yapasin hocam? Ben 50 lirami senin 20 liranla takasliyor muyum mesela?
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.794 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:39 #4 EagleEnes dedi: Ben olsam takas yapmazdım. Sebebi 1000 serisinin donanımsal ray traycing desteği olmaması ve driver desteğinin sonlanması. Genişletmek için tıkla... O teknolojileri kullanmıyorum ama driverda şimdi geldi aklıma kas gücüne odaklanmışım biraz.
EagleEnes dedi: Ben olsam takas yapmazdım. Sebebi 1000 serisinin donanımsal ray traycing desteği olmaması ve driver desteğinin sonlanması. Genişletmek için tıkla... O teknolojileri kullanmıyorum ama driverda şimdi geldi aklıma kas gücüne odaklanmışım biraz.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.410 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:40 #5 cti real dedi: O teknolojileri kullanmıyorum ama driverda şimdi geldi aklıma kas gücüne odaklanmışım biraz. Genişletmek için tıkla... Hocam teknoloji işinde bugüne değil geleceğe dönük bakmanız lazım. Artık çoğu oyununun içine ray traycing gömülü olarak geliyor. Bu yüzden tercih edilmesi mantıklı değil.
cti real dedi: O teknolojileri kullanmıyorum ama driverda şimdi geldi aklıma kas gücüne odaklanmışım biraz. Genişletmek için tıkla... Hocam teknoloji işinde bugüne değil geleceğe dönük bakmanız lazım. Artık çoğu oyununun içine ray traycing gömülü olarak geliyor. Bu yüzden tercih edilmesi mantıklı değil.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 Dün 19:40 #6 cti real dedi: O teknolojileri kullanmıyorum ama driverda şimdi geldi aklıma kas gücüne odaklanmışım biraz. Genişletmek için tıkla... Eski teknolojiye geçmenin pek de bir avantajı yok bu takastan karşı taraf karlı çıkacak.
cti real dedi: O teknolojileri kullanmıyorum ama driverda şimdi geldi aklıma kas gücüne odaklanmışım biraz. Genişletmek için tıkla... Eski teknolojiye geçmenin pek de bir avantajı yok bu takastan karşı taraf karlı çıkacak.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.794 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:41 #7 Tabii ki haklısınız. Gelecek zamanda bunu satıp üzerine eklemeler yapıp 6800XT geçiş yapmayı düşünüyorum çok uzun bir süredir.
Tabii ki haklısınız. Gelecek zamanda bunu satıp üzerine eklemeler yapıp 6800XT geçiş yapmayı düşünüyorum çok uzun bir süredir.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.410 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:42 #8 Bu iki kart arasındaki fark en net GTA 6 oyununda belli olacak.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.794 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:42 #9 EagleEnes dedi: Bu iki kart arasındaki fark en net GTA 6 oyununda belli olacak. Genişletmek için tıkla... Gta 6 çıkana kadar 2060'a bile destek kesilecek gibi duruyor driver için.
EagleEnes dedi: Bu iki kart arasındaki fark en net GTA 6 oyununda belli olacak. Genişletmek için tıkla... Gta 6 çıkana kadar 2060'a bile destek kesilecek gibi duruyor driver için.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.410 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:43 #10 Monitörünüz 1080p ise 2060 Super sizin için yeterli olur. İleride yükseltme yaparsınız. AMD tarafında 9000 serisi çok daha iyi durumda.
Monitörünüz 1080p ise 2060 Super sizin için yeterli olur. İleride yükseltme yaparsınız. AMD tarafında 9000 serisi çok daha iyi durumda.