RTX 2060 Super'i GTX 1080 Ti ile takas yapmak mantıklı mıdır?

2060 Super'e sahibim. Takas yapmalı mıyım sizce?

Hayır mantıksız. 1080 Ti'nın ismi olsa da yine de diğer arkadaşların dediği gibi geleceğe dönük olarak 2060 Super daha iyi.

Monitörünüz 1080p ise 2060 Super sizin için yeterli olur. İleride yükseltme yaparsınız. AMD tarafında 9000 serisi çok daha iyi durumda.
Yok bana yetmiyor maalesef. İşlemcimle neredeyse kafa kafaya bir kart istiyorum.

2060 Super'e sahibim. Takas yapmalı mıyım sizce?

Hocam bu tür bir aksiyona girmek yerine kartınızı sarı siteden Param Güvende ile kolayca satıp, üstüne bir miktar para ekleyip 9060XT alsanız nasıl olur? Bence süper olur .

Hocam bu tür bir aksiyona girmek yerine kartınızı sarı siteden Param Güvende ile kolayca satıp, üstüne bir miktar para ekleyip 9060XT alsanız nasıl olur? Bence süper olur .
Bir miktar? Yaklaşık 13 bin TL'cik kadar mı?

6800 XT gibi kartlar tercih etmenize gerek yok burada halihazırda, hem 1080p Ultra için hem de, 2K performansı olarak doyurucu. Gerek FSR performansı gerek RT performansı olarak üstüne aradığınız saf kart gücü olarak alınabilecek en iyi seçenek 9060XT.

Kartın kendisi zaten 16.5k civarlarına düşüyor dün gece Vatan Bilgisayar'da Pure modeli 16.500TL idi. Ben 6700XT ikinci eli 10k ya sattım siz 6800 XT'yi kaça almayı planlıyorsunuz?

Hocam ben her ay annemin bana bağladığı 3 bin TL ve her gün verdiği 200 TL okul harçlığı ile birikim yapıp kendime bir şeyler alıyorum. Verebileceğim çok değil yani.

Şöyle bi marta kadar falan para biriktiricem birde o kadar sürede annemi ikna etmem lazım. He neden olmasın diyebiliyorum elbet olabilir 9060 xt.

Hocam ben her ay annemin bana bağladığı 3 bin TL ve her gün verdiği 200 TL okul harçlığı ile birikim yapıp kendime bir şeyler alıyorum. Verebileceğim çok değil yani.

İnsanların çoğu aynı durumda olduğu için öneri yaparken paranız çar çur olmasın diye uğraşıyoruz. En ucuz 6800 XT 12-13K civarı ve sağlık durumları hakkında bir fikrimiz olmayan birkaç senelik kartlar bunlar Param Güvende ile satıcı bile göremedim.

Eğer bu eğitim dönemi bitinceye kadar zamlanmazsa bi şekil çözebilirim diye düşünüyorum.

Elinizde bulunan 2060 Super'i eğer temiz kullanmış iseniz 6-7k civarına satabilirsiniz. Param Güvende ile alabileceğiniz en ucuz 6800 XT'nin fiyatı ise 14K. Ve bu fiyata asla değmeyecek bir kart üstüne 2.5k daha ekleyip sizi uzun süreler götürecek bir kart tercih etmiş olursunuz. Ben sizi çok uygun bir fiyat gördüğüm zaman bilgilendirmeye çalışırım. Lütfen elinizde bulunan kartı öldüm paraya satmayın 3-4K civarlarına satmayın lütfen. Zamlanacağını çok sanmıyorum kartlar çıktığı günden bu yana fiyatlarını koruyor.

Kartın yüzeyinde ısınma sorunu var onun dışında 80 dereceyi geçmiyor kutusu faturası yok, 1 sene önce aldım tertemiz kullandım, termal macun bakımlarını yaptım ama termal padleri değiştiremedim bulursam bir yerden onu da halledeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…