RTX 2060 tabanlı sistem toplama

Bir kaç parçanın değişimi için mesaj atıcam kabul ederlerse açıkçacı güzel ama galax markasını bilmediğim için tam bir şey diyemeyeceğim.
Öncelikle Galax çok iyi bir markadır. Mesaj atmanıza gerek yok. Seçeneklerden parçaları değiştirebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uğraştığınız için teşekkür ederim sisteminizi gözden geçireceğim.

Böyle daha iyi bir sistem oldu. Ekran kartı olarak RTX 2060 da eklenirse tadından yenmez, anakartı Asus x470 yapabilirsiniz, işlemciyi Ryzen 5 2600x yapabilirsiniz ama gerekli değil bence. Yalnız parçalar birbirine uyumlu mu kontrol edilmeli, dikkat etmedim.

Bellekleri kit halinde al. O zaman daha fazla performans alırsın. Eğer iki tane alacaksan neden kit halinde üretilsin değil mi?

Uğraştığınız için teşekkür ederim sisteminizi inceleyeceğim.
Bellekleri kit halinde al. O zaman daha fazla performans alırsın. Eğer iki tane alacaksan neden kit halinde üretilsin değil mi?
Tekliler çok az daha ucuza geliyordu onun için sormuştum.

Asus B450 ve X470 arasındaki farkı gerçekten anlamamış biri olarak fiyat farkı az olduğu için X470'ü seçtim ve çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…