HollyVibe Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 164 Çözümler 1 9 Nisan 2024 #1 Kartım normalden fazla ısındığı için termal macun sürmeye karar verdim. Hangi macunu önerirsiniz? Kart modeli ASUS Dual RTX2060 EVO.
Kartım normalden fazla ısındığı için termal macun sürmeye karar verdim. Hangi macunu önerirsiniz? Kart modeli ASUS Dual RTX2060 EVO.
TabutcuZenciMan Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Dünya Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i3 2350m nvidia geforce gt 520m 6gb ram 512 gb ssd Casper nirvana 15.6 nb Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 9 Nisan 2024 #2 İşlemci için olanları da kullanabilirsiniz aklınızda bulunsun.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 9 Nisan 2024 #3 https://www.amazon.com.tr/Thermal-G...86&mcid=52b43e4ede4f3ed6b66edd84f618cc17&th=1 işlemci ve ekran kartı için kullanabilirsin.
https://www.amazon.com.tr/Thermal-G...86&mcid=52b43e4ede4f3ed6b66edd84f618cc17&th=1 işlemci ve ekran kartı için kullanabilirsin.
omercigerci34 Kilopat Katılım 21 Aralık 2016 Mesajlar 391 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #4 Thermal Grizzly Kryonaut aldım memnun kalmadım.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 9 Nisan 2024 #5 omercigerci34 dedi: Thermal Grizzly Kryonaut aldım memnun kalmadım. Genişletmek için tıkla... Piyasadaki en iyi macunlardan birinden nasıl memnun kalmadın ben şahsi olarak çok memnunum.
omercigerci34 dedi: Thermal Grizzly Kryonaut aldım memnun kalmadım. Genişletmek için tıkla... Piyasadaki en iyi macunlardan birinden nasıl memnun kalmadın ben şahsi olarak çok memnunum.
HollyVibe Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 164 Çözümler 1 9 Nisan 2024 #6 ReznooW dedi: Piyasadaki en iyi macunlardan birinden nasıl memnun kalmadın ben şahsi olarak çok memnunum. Genişletmek için tıkla... 1 gram için kaç tane karta sürebilirim?
ReznooW dedi: Piyasadaki en iyi macunlardan birinden nasıl memnun kalmadın ben şahsi olarak çok memnunum. Genişletmek için tıkla... 1 gram için kaç tane karta sürebilirim?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 9 Nisan 2024 #7 HollyVibe dedi: 1 gram için kaç tane karta sürebilirim? Genişletmek için tıkla... 2 kere sürebilirsin 3 zorlar ama 2 kullanım bence idealdir. HollyVibe dedi: 1 gram için kaç tane karta sürebilirim? Genişletmek için tıkla... Fazla karta süreceksen alternatif macunlara yönebilirsin onlar daha yüksek gram oluyor fiyatları da uygun.
HollyVibe dedi: 1 gram için kaç tane karta sürebilirim? Genişletmek için tıkla... 2 kere sürebilirsin 3 zorlar ama 2 kullanım bence idealdir. HollyVibe dedi: 1 gram için kaç tane karta sürebilirim? Genişletmek için tıkla... Fazla karta süreceksen alternatif macunlara yönebilirsin onlar daha yüksek gram oluyor fiyatları da uygun.
HollyVibe Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 164 Çözümler 1 9 Nisan 2024 #8 ReznooW dedi: 2 kere sürebilirsin 3 zorlar ama 2 kullanım bence idealdir. Genişletmek için tıkla... 2 kullanım benim için yeterli eğer rahat 2 tane çıkarırsa. omercigerci34 dedi: Thermal Grizzly Kryonaut aldım memnun kalmadım. Genişletmek için tıkla... Neden memnun kalmadınız?
ReznooW dedi: 2 kere sürebilirsin 3 zorlar ama 2 kullanım bence idealdir. Genişletmek için tıkla... 2 kullanım benim için yeterli eğer rahat 2 tane çıkarırsa. omercigerci34 dedi: Thermal Grizzly Kryonaut aldım memnun kalmadım. Genişletmek için tıkla... Neden memnun kalmadınız?
TabutcuZenciMan Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Dünya Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i3 2350m nvidia geforce gt 520m 6gb ram 512 gb ssd Casper nirvana 15.6 nb Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 9 Nisan 2024 #9 HollyVibe dedi: 2 kullanım benim için yeterli eğer rahat 2 tane çıkarırsa. Neden memnun kalmadınız? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen iyi uygulamadı piyasadaki en iyi termal macunlardan birisi ha tabii temizliğinden falan rahatsız olduysa lütfen bize de bildirsin.
HollyVibe dedi: 2 kullanım benim için yeterli eğer rahat 2 tane çıkarırsa. Neden memnun kalmadınız? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen iyi uygulamadı piyasadaki en iyi termal macunlardan birisi ha tabii temizliğinden falan rahatsız olduysa lütfen bize de bildirsin.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 9 Nisan 2024 #10 HollyVibe dedi: 2 kullanım benim için yeterli eğer rahat 2 tane çıkarırsa. Neden memnun kalmadınız? Genişletmek için tıkla... Tamamen sürme şeklinize bağlı ben oraya sıkıp soğutucuyu kapatırım ve 1gr bana yetiyor 2 kullanımda.
HollyVibe dedi: 2 kullanım benim için yeterli eğer rahat 2 tane çıkarırsa. Neden memnun kalmadınız? Genişletmek için tıkla... Tamamen sürme şeklinize bağlı ben oraya sıkıp soğutucuyu kapatırım ve 1gr bana yetiyor 2 kullanımda.