fatihçetinkaya
Hectopat
Daha fazla
RTX 20 serisinde LHR yok hocam, bu özellik RTX 30 serisinde o da bir kısmında var.Bilgisi olan var mı?
gigabyte rtx 2060 v2 lhr diye biliyorum ben hocam o yüzden sorayım dedimRTX 20 serisinde LHR yok hocam, bu özellik RTX 30 serisinde o da bir kısmında var.
Gigabyte RTX 2060 V2 LHR diye biliyorum ben hocam o yüzden sorayım dedim
Merhaba. Aylar sonra hortlatıyorum ama internette 2060'ın LHR'ı olmadığına güvenerek Gigabyte'ın V2 versiyon RTX 2060'ını satın aldım ve kart LHR çıktı. 21Mh/s değerini kesinlikle geçmiyor. Tüm çözümler denendi.gigabyte rtx 2060 v2 lhr diye biliyorum ben hocam o yüzden sorayım dedim
Gigabyte windforce rtx 2060 d6 modelini mi aldınız?Merhaba. Aylar sonra hortlatıyorum ama internette 2060'ın LHR'ı olmadığına güvenerek Gigabyte'ın V2 versiyon RTX 2060'ını satın aldım ve kart LHR çıktı. 21Mh/s değerini kesinlikle geçmiyor. Tüm çözümler denendi.
Gigabyte Windforce RTX 2060 D6 modelini mi aldınız?
Bende hazır sistem olarak almıştım,içinde bu ekran kartı vardı ama hiçbir yerde görmedim lhr olduğunu.Kendi sitesine girdim orada da göremedim.Gigabyte markasına yakıştıramadım bu durumu.Evet. İade ettim aldığım gibi.
Değil. 37 mhs veriyor o kart direkt. 2060'ın lhr olanını gigabyte üretti sadece bildiğim kadarıyla, istisna bir durum var yani.bu kartın yen,i çıkan 12 gb lık modeli o zaman LHR diyebilir miyiz. ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.