RTX 2060 undervolt nasıl yapılır?

damndaniel

Kilopat
Son düzenleyen: Moderatör:

Misal şu dereceden sonraki tüm frekans değerlerini aynı yaparsan eğer faydasını görürsün. Düz bir çizgi haline getir.

Basitçe şu şekilde olacak.

Merhabalar dostum, Gigabyte Windforce 2060'a sahibim ve ben de tam yükte 80 derece altı görmüyorum. Windforce modelinde kronik ısınma sorunu var buna yapılacak bir şey yok fakat 80 derece için çok da endişelenmene gerek yok, bir sıkıntı çıkarmayacaktır. 85 derece üstüne görür isen endişelenebilirsin.

FurMark testi yaptım 81-82 dereceydi. Ekran kartının ömrünü kısaltmaz mı bu sıcaklıklar?

FurMark testi yaptım 81-82 dereceydi. Ekran kartının ömrünü kısaltmaz mı bu sıcaklıklar?

85i geçer ise ileride chipset de arıza görebilirsiniz. Belki ReBalling sorunu vesaire. Fakat fanlar yüksek devirde çalışacağı için fanların ömrü kısalabilir.

85i geçer ise ileride chipset de arıza görebilirsiniz. Belki ReBalling sorunu vesaire. Fakat fanlar yüksek devirde çalışacağı için fanların ömrü kısalabilir.
Undervolt yapmayı biliyorsanız bana özelden yardımcı olabilir misiniz?

Ben basit bir insanım, 1 dakikalık olayı video çekmek için uzatırlar da uzatırlar. Dediğimi yap faydasını göreceksin. İstersen bu dediğim yerin ekran görüntüsünü at oradan voltaj-frekans dengesine bakıp da önereyim, aynı kartı daha önce uv yaptırtmıştım fakat değerleri hatırlayamıyorum artık yaşlandık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…