The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 8 Ocak 2021 #1 Başka ekran kartlarına baktığım zaman sıcaklığı düşük oluyor, benimki 72 73 civarları undervolt ile düşürülebilir mi? Bilen biri söyleyebilir mi?
Başka ekran kartlarına baktığım zaman sıcaklığı düşük oluyor, benimki 72 73 civarları undervolt ile düşürülebilir mi? Bilen biri söyleyebilir mi?
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #3 The G.O.A.T dedi: Başka ekran kartlarına baktığım zaman sıcaklığı düşük oluyor, benimki 72 73 civarları undervolt ile düşürülebilir mi? Bilen biri söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Yükte 72 - 73 ise değerler normal.
The G.O.A.T dedi: Başka ekran kartlarına baktığım zaman sıcaklığı düşük oluyor, benimki 72 73 civarları undervolt ile düşürülebilir mi? Bilen biri söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Yükte 72 - 73 ise değerler normal.
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.856 Çözümler 19 Yer Çorum 8 Ocak 2021 #4 72-73 derece gayet iyi değerler. MSI Afterburner üzerinden Core voltage değerini düşürerek undervolt yapabilirsiniz. Bana kalırsa hiç gerek yok.
72-73 derece gayet iyi değerler. MSI Afterburner üzerinden Core voltage değerini düşürerek undervolt yapabilirsiniz. Bana kalırsa hiç gerek yok.
Eryndaer Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 671 Çözümler 1 8 Ocak 2021 #5 İbrahim Çağatay dedi: 72-73 derece gayet iyi değerler. MSI Afterburner üzerinden Core voltage değerini düşürerek undervolt yapabilirsiniz. Bana kalırsa hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... O underclock oluyor.
İbrahim Çağatay dedi: 72-73 derece gayet iyi değerler. MSI Afterburner üzerinden Core voltage değerini düşürerek undervolt yapabilirsiniz. Bana kalırsa hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... O underclock oluyor.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 8 Ocak 2021 #6 Eskiden 78'e kadar çıkıyordu sonra Afterburner'dan Power limit i 5 kısıp fanları yüzde 60'a çektim 75'e kadar çıkıyor böyle kalsınmı UV gerekli midir?
Eskiden 78'e kadar çıkıyordu sonra Afterburner'dan Power limit i 5 kısıp fanları yüzde 60'a çektim 75'e kadar çıkıyor böyle kalsınmı UV gerekli midir?
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #7 İbrahim Çağatay dedi: 72-73 derece gayet iyi değerler. MSI Afterburner üzerinden Core voltage değerini düşürerek undervolt yapabilirsiniz. Bana kalırsa hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bence de gerek yok. Sıcaklık değerleri gayet iyi.
İbrahim Çağatay dedi: 72-73 derece gayet iyi değerler. MSI Afterburner üzerinden Core voltage değerini düşürerek undervolt yapabilirsiniz. Bana kalırsa hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bence de gerek yok. Sıcaklık değerleri gayet iyi.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 8 Ocak 2021 #8 İbrahim Çağatay dedi: 72-73 derece gayet iyi değerler. MSI Afterburner üzerinden Core voltage değerini düşürerek undervolt yapabilirsiniz. Bana kalırsa hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Core voltage ı ayarlayamıyorum var mıdır bir çözümü.
İbrahim Çağatay dedi: 72-73 derece gayet iyi değerler. MSI Afterburner üzerinden Core voltage değerini düşürerek undervolt yapabilirsiniz. Bana kalırsa hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Core voltage ı ayarlayamıyorum var mıdır bir çözümü.
Ali Bilgin Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 786 Çözümler 5 8 Ocak 2021 #9 Gerek yok aslında ama bu videodan yardım alabilirsiniz illa yapmak isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gerek yok aslında ama bu videodan yardım alabilirsiniz illa yapmak isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eryndaer Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 671 Çözümler 1 8 Ocak 2021 #10 The G.O.A.T dedi: Eskiden 78'e kadar çıkıyordu sonra Afterburner'dan Power limit i 5 kısıp fanları yüzde 60'a çektim 75'e kadar çıkıyor böyle kalsınmı UV gerekli midir? Genişletmek için tıkla... Fanları yüzde seksene kadar artırabilirsiniz ses sorunu yoksa.
The G.O.A.T dedi: Eskiden 78'e kadar çıkıyordu sonra Afterburner'dan Power limit i 5 kısıp fanları yüzde 60'a çektim 75'e kadar çıkıyor böyle kalsınmı UV gerekli midir? Genişletmek için tıkla... Fanları yüzde seksene kadar artırabilirsiniz ses sorunu yoksa.