RTX 2060 ve i5 10400F sistem yükseltilmeli mi?

SENTOKI

Hectopat
Yazın RTX 2060 i5 10400F sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum RTX 5070 çıkınca sistemim şu şekilde RTX 2060, i5 10400F, 500 GB SSD, 500GB hard disk, 16 GB RAM, 240 mm sıvı soğutma PS5'im de var aslında sizce yükseltmeme gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacınız yüksek oyunlar oynamak ise ekran kartı yükseltilebilir diyecektim PS5 var eğer rekabetçi oyun oynuyorsanız işlemci yükseltmesi yapılabilir fazla FPS'den zarar gelmez tabii monitörün de desteklemesi lazım Hz olarak.

yükselt knk i5 artık çöp oldu ekran kartında yetersiz zaten imkanın varsa da ramını 32 ye yükselt gitsin

bence sistemi satıp daha sağlam temiz birşey al

Yükselt kanka i5 artık çöp oldu ekran kartında yetersiz zaten imkanın varsa da RAM'ını 32'ye yükselt gitsin.

Hocam zaten RAM'i 32 kesin yapacağım yükselttiğimde ekran kartıda 5070 bekleyeyim diyorum mantıklı mı 5070.

PS5 varsa zaten hikayeli oyunları PS5 de oynayacaksın. PC'ye de sadece Online rekabetçi oyunlar kalıyor. Bence yükseltmene gerek yok ama illa yükselteceğim dersen de işlemci alırsın yeterli olur.

Sana yetiyorsa yükseltmene gerek yok. Yetmiyorsa neyin yetersiz geldiğini tespit et ona göre bir plan çizeresin.

Hocam zaten RAM'i 32 kesin yapacağım yükselttiğimde ekran kartıda 5070 bekleyeyim diyorum mantıklı mı mantıklı ama işlemciyi de değiştir bence i5 artık kalmadı
işlemciyide değiştir gitsin i5 ömrü kalmadı artık

Hocam zaten RAM'i 32 kesin yapacağım yükselttiğimde ekran kartıda 5070 bekleyeyim diyorum mantıklı mı 5070.
hocam zaten 5070 e 32gb rame geçiceksiniz e işlemcinizide değişiceksiniz bence yeni sistem dizin kafanız rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…