RTX 2060 ve i5 10600K sistem nasıl?

ahmedd12391

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Rampage kasa/PSU almayın diye heryerde bağırıyorlar hocam sistemi çöp edebilir.İşlemci olarak Ryzen işlemci +B serisi anakart daha iyi olacaktır bu sistemin işlemci/anakartı dengeli olmamış overclock yapılmayacaksa k serisine gerek yok.

Üstadım vatandan almak zorunda değilseniz ve ryzen işlemcilere karşı önyargınız yoksa daha iyisi önerilebilir.

Amd istemiyorum. 10600 hızı 3.8 iken 10600k hızı 4.1 youtubede baktım stok karşılaştırmalarında 3-5 fps fark var ondan k seçtim. Rampage de yorumlarda herkes memnun oldupunu yazmış ondan seçmiştim.
Üstadım vatandan almak zorunda değilseniz ve ryzen işlemcilere karşı önyargınız yoksa daha iyisi önerilebilir.
Vatan olmalı ve amd kesinlikle istemiyorum böyle hoş olmamış mı?

Kasa ve PSU çöp. 10600K uçak RTX 2060 mutlu eder. Anakartı da değiştirin.

Kasa ve PSU çöp. 10600K uçak RTX 2060 mutlu eder. Anakartı da değiştirin.
Kasa ve anakart ne önerirsiniz. Birde anakart neden kötü açıklar mısınız? Ben oc yapmıcamki ilerde anakart değişeceğim.

Kasa ve anakart ne önerirsiniz? Bir de anakart neden kötü açıklar mısınız? Ben OC yapmayacağımki ileride anakart değişeceğim.

Biraz daha üstüne koyar iseniz b serisi var Vatan'da yeni ürün olarak geldi. Ve diğeri o Anakart'ta M.2 yok.
Kasa ve PSU konusuna gelir isek Cooler Master, Thermaltake, Corsair gibi markalara bakın ve 650W olur ise iyi olur.

Kasayı bununla değiştirebilirsiniz.250 TL farka kesinlikle değecektir.
Anakart olarak ise bunun en azından m2 ssd desteği var.
m2 ssd olarak bunu tercih edebilirsiniz.
bir de zotac gaming bildiğim kadarıyla pek önerilmeyen bir modeli rtx2060 ın bütçeniz var ise buna göz atmak isteyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Ama bu kasa Mesh değil.
Biraz daha üstüne koyar iseniz b serisi var Vatan'da yeni ürün olarak geldi. Ve diğeri o Anakart'ta M.2 yok.
Kasa ve PSU konusuna gelir isek Cooler Master, Thermaltake, Corsair gibi markalara bakın ve 650W olur ise iyi olur.
Dediğin bu mu. ASUS PRIME B460M-K INTEL B460 Soket 1200 DDR4 2933MHz(O.C) M.2 Anakart - Vatan Bilgisayar benimkinden ne üstünlüğü var açıklar mısın riaca etsem?

Ama bu kasa Mesh değil.
Kasayı aktif kullanıyorum. Tamamen mesh değil ama önünde hava alması için gayet yeterli mesh bir bölüm mevcut hava akışı sizi üzmeyecektir. Malzeme kalitesi gayet iyi. İçindeki psu vs serisinin yenilenmiş gri yazılı modeli önerilen bir psu ve 650w.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…