RTX 2060 ve i5 9400F sistem alınır mı?

Haydar Baş

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben 6000 TL civarında bütçemle sadece oyun oynamak amacıyla bir sistem satın almayı düşünüyorum fakat donanımdan hiç anlamıyorum. Mağazalardaki hazır sistemlere bakıyordum fakat forumlarda hep bu sistemlerin kusurlu olduğuna dair yorumlar gördüm. Vatan'daki şu sistemi almak mantıklı gözüküyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi donanımdan gerçekten anlamıyorum biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirseniz memnun olurum anlamam için tabii ki yine de çok teşekkür ederim ilginiz için :)

Mağazalardaki hazır sistemlere bakıyordum fakat forumlarda hep bu sistemlerin kusurlu olduğuna dair yorumlar gördüm.

Vatan'dan uzak dur, kazık. 5600 XT'de alınabilir. Karşılatırma videoları:

Ekran kartı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
XT Forza Horizon 4'te 9 FPS fark atmış.

İşlemci:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3500X CS:GO'da 22 FPS fark atmış.

Sistem:

Özelleştirme:

1595505346719.png

SSD:

.

Güç kaynağını satıp bunu al:

.

GSKILL RipjawsV 16GB (2X8) DDR4 3200Mhz CL16 DUAL 1.35V Siyah (F4-3200C16D-16GVKB) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Önerim bu sistem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı