Arkadaşlar merhaba. Ben 6000 TL civarında bütçemle sadece oyun oynamak amacıyla bir sistem satın almayı düşünüyorum fakat donanımdan hiç anlamıyorum. Mağazalardaki hazır sistemlere bakıyordum fakat forumlarda hep bu sistemlerin kusurlu olduğuna dair yorumlar gördüm. Vatan'daki şu sistemi almak mantıklı gözüküyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Dediğim gibi donanımdan gerçekten anlamıyorum biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirseniz memnun olurum anlamam için tabii ki yine de çok teşekkür ederim ilginiz için
WD Blue 3D NAND 500GB WDS500G2B0A 2,5 SATA SSD Disk en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! WD Blue 3D NAND 500GB WDS500G2B0A 2,5 SATA SSD Disk incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci(Tray,Fanlı) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB 192Bit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Cooler Master MWE 650W 80+ 2xEPS, Aktif PFC, 120mm Fanlı PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!