RTX 2060 ve i5 9600k Sistem Toplama

Listeyi buldum buldum. Uyumlu isteğime göre ram bulamadım. Bu sisteme bu listeden en uyumlu olanı seçip bulmam lazım

Belleği bi halledeyim son halini buraya atacağım. Aslında tutuyor gibi ama son haneler farklı. Aynı serinin farklı ürünleri falan mı oluyor acaba ? Hiç anlamadığım için yazıyorum.
Akıllı PC Toplama Sihirbazı

Son durum bu şekilde. Aklıma sadece kasa ve bellek takılıyor ordaki seçeneklerden kasa tavsiyelerine açığım. Valla belleğide bulamadım.

Son düzenleme:

Dostum eğer düşünürsen vatan bilgisayarda hazır sistem var. Ve sana önerdiğime bir bak istersen müsait olunca. Fiyat olarak da biraz daha makul.

Asus b360 tuf, i5 8400 ve gtx 1070 kullanıyorum. Rtx 2070 almayı düşünüyorum ama o zaman işlemci darboğazı yaşayacağımı düşünüyorum. İşlemciyi k serisine yükseltsem o zamanda anakartım overclock desteklemeyecek. Kısaca şimdiki aklım olsa, bütçem dahilinde i5 8400 işlemcimin yanına kesinlikle z370 alırdım

Bu sisten ilgimi çekti aslında monitörü ekleyince 8500 civarı bişey yapıcak ama markalar daha kaliteli bi hal almış olacak düşünebilirim aslında

Ben sistemi bitirdim, son halini attım. O bellek konusunu açıklığa kavuşturamadım malesef adata 8x2 alıyorum. Rica bi göz atar mısınız ?

Son düzenleme:
Kanka inno3d markası 2600 veriyor rtx 2060 onu iyi yoksa bumu?

Öneriniz çok saçma, 9600k dan 9400f e düşüp 1000 tl
kar etmek mantıklı mı? Tek 8 gb ram bide? Arkadaşlar ehli değilseniz daha fazla okuyup bilgi edinin sonra yorum yapın.

Dostum bir çok siteyi gez, yukko, incehesap, hepsiburada, sinerji, inventus, epttawm ( bazen bişeyler oluyor Mantıklı)
N11, itopya (genel pahalı ama bazen tek kalemde güzel bir indirim oluyor)

Karşılaştırmanı yap, en son eğerki taksit yapacaksan banka komisyonlarına dikkat et.

Yurt dışı düşünürsen newegg diye bir site var Oraya da bak ama iyice araştır gümrük işini sıkıntı cıkmasın sonra. Amazon da aynı şekilde.

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Teknobiyotik hakkında yorumları okudum hiç rahat etmedi içim. Zaten malzemelerin markalarından kaynaklı bi içime sinmiyordu bende vatana yöneldim ve netleştirdim yarın gidip elden bu parçaları alıcam.

orda çıkmadı. Kasa da şu
RAMPAGE X-HORSE 600W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RAINBOW FAN USB 3.0 MidT ATX KASA

Toplam 9558 TL yapıyor. Teknobiyotikten 700 lira pahalı ama markalar bildiğim kaliteli markalar oldu en azından. Hem satıcı tarafından içimde rahat olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…