Kardeşim sistemin güzel olmuş. Şundan bundan kısıp RTX 9393482819 alırdin diyenlere kulak asma. Onlar sadece parayı ekran kartına veren, donanım arşivi izleyen herifler.
SSD olarak Samsung 860 EVO 500 GB alsanız iyi olurdu.
O kasayı önermem.
Bu lafınızın bana olduğunu düşünerek cevap veriyorum. Yorumumu okuduysanız 2700x ve 1660ti lı bir render sistemine gidilebilir dedim. Ayrıca oyunda oynar diyerek. Donanım arşivi izliyor muyum, evet. Technopat izliyor muyum, evet. Daha fazla teknoloji basını sayabilirim sana her an ve an takip ettiğim. Technopatta üyeliğim yeni gibi gözükebilir ben bir yere üye olmadan bakmayı tercih edenlerdenim ve yıllardır technopatı takip etmekteyim. Ve diğer bilumum teknoloji sitesiyle birlikte. Sizin ekran kartına para verenler derneği olarak bahsettiğin şey sadece benim yorumumu okumamandır ve evet gereksiz para verilmesine karşıyım. Şu an cebimde 300 tl daha fazla olsa benden iyisi olmazdı. Hayır işsiz değilim çalışıyorum. Sana 300 tl ile şu dünyada neler yapılabileceğini anlatsam hayatın boyunca görüşlerin çok farklı olur. Bu arkadaşın sisteminden artan para ile bi aile 1 ay daha sıkıntısız yaşar. Kıstığım parçalara bakarsanız eğer hepsinin çok güzel parçalar olduğunu ve amazonda en çok satın alınanlar arasında olduğunu görebilirsiniz. Görende A serisi anakart önerdim zannedecek. Zaten sende benim gibi m2 SSD yerine Sata önermişsiniz. Bende aynısını demiştim. Konu sahibi arkadaş bu yazıyı okursan artan para demekle kastettiğim şey sisteminin kalitesinde düşüş yaşanmayacak ve ona rağmen para artacak demek.